reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

cześć dziewczyny :) czy Wy też macie wysypkę... dzisiaj obudziłam się że siedząca wysypka...:( A że pech chodzi parami to odrzucilo mnie od kawy ;) a jeszcze wieczorem sie zastanawialam nad tymi moimi znikajacymi objawami
Hahaha
Ja nie mam wysypki, objawów też mało.
Byłam na pobieraniu krwi na tsh, bozeee kobietę w wysokiej ciąży nie chcieli przepuścić 🙈

reklama
Dzień dobry!
Ja mam 29 lat i teraz drugie dziecko będzie, a pochodze z Mazowsza.
Dziewczyny co najchetniej teraz pijecie, poza woda? Ja wczesniej lubilam herbaty rozne, niestety zakazane sa w ciazy i szukam inspiracji na jakis cieply napoj :) ostatnio robie sobie zwykla herbate z cytryna/pomarancza i miodem :)
Ja wodę głównie plus mam mega ochotę na napoje gazowane hah

Mnie od początku boli jedna bardziej ,jedna bardziej opuchnięta ale ja mam nie równe piersi i ta większa jakby reaguje na ciążę a ta mniejsza nie wie że coś się dzieje . Moja asymetria jest dość spora i w pierwszej ciąży było podobnie i chociaż mleko miałam w obu to w tej mniejszej zdecydowanie mniej i mała bardziej chciała ssać z większej...
Mnie właśnie też od początku lewa bardziej niż prawa boli i też mi się wydaje że lewa jest lekko większa. Ogólnie ja jestem przerażona tymi piersiami bo normalnie mam duże noszę 80H a jak mi urosnal jeszcze przy ciąży to mi przecież alfabetu nie wystarczy 🤦‍♀️

Hahaha
Ja nie mam wysypki, objawów też mało.
Byłam na pobieraniu krwi na tsh, bozeee kobietę w wysokiej ciąży nie chcieli przepuścić 🙈
Ja bym się odezwała 😡 ja też kiedyś jak robiłam amh to też widziałam że kobieta z brzuszkiem czekała w długiej kolejce ,na szczęście jakąś kobieta zwróciła innym uwagę ale tak konkretnie. Powiem ci że w dzisiejszych czasach trzeba walczyć o swoje i nie ważne co powiedzą inni. Ja w ciąży z synem też zawsze czekałam nieraz 2h nad czczo i nie jest to fajne uczucie kiedy cię ssą z głodu.

reklama
Do góry