reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Ciesz się, ja tydzień czasu mdłości od rana do wieczora. Jestem tym zmęczona i cholernie zła. W menu tylko tosty z plastrem sera. Wczoraj jeszcze zjadłam frytki z piekarnika. Nic innego mi nie podchodzi.
Ja ostatnio ok. godz.22 obrałam sobie ziemniaczki , pokroiłam w talarki i usmażyłam we frytkownicy... Mniaaaam [emoji39]

Wiem wiem wszystko na nie zwalam. Jedyne na co mam ochotę to laysy te takie pikantne karbowane [emoji28][emoji23] normalnie idzie oszaleć [emoji30] więc Kochana nie narzekaj na Twój brak objawów! [emoji8]
Hehe .. a ja taka "cipsiara" a teraz od chipsów mnie odrzuciło.... Ostatnio nawet po kilku wylądowałam w toalecie i przytulałam muszle. [emoji1785][emoji2961]

A jak jest u was z wagą ? Ja jestem obecnie 7+0 i jestem załamana 3 kg na plusie [emoji44] mam wyrażenie że jestem cała "nalana" w sensie tak jakbym wody nabrała... Mam nadzieję ze to nie tłuszczyk [emoji51] w żadnej z poprzednich ciąż mi wagą nie rosła na tym etapie raczej odwrornie
Też przytyłam 3 kg [emoji15], ale ja jestem z natury szczupła więc nawet się cieszę [emoji4] u mnie 7+4 czyli 8 tc.

reklama
Do góry