Kruszynka1988
Fanka BB :)
Zdrowy i wyrozumiały [emoji4]Zdrowy chłop to tak jak mój...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrowy i wyrozumiały [emoji4]Zdrowy chłop to tak jak mój...
Cukrzyca to co innego ale właśnie IO nieleczone może doprowadzić do cukrzycyJa mam dziecko z cukrzycą od 5 lat i tą dziedzinę w jednym palcu i nie widziałam że to taki skrót... ale wstyd sorry..
No ja też odstawiłam, bo 3 ginekologow mi kazało w razie zajścia. Jutro idę na pierwsze usg i wizytę to się dowiem co i jak. Jakie inne wyjście zamiast metforminy?Metforminę. Obecnie nie biorę bo nie wiem czy w ciąży wskazane. Robiłam w piątek badania i na czczo Homa wyszło przeszło 6.
Chyba tylko dieta. Ja mam w piątek wizytę to będę rozmawiała z lekarzem. Daj znać po wizycie co Ci powiedział.No ja też odstawiłam, bo 3 ginekologow mi kazało w razie zajścia. Jutro idę na pierwsze usg i wizytę to się dowiem co i jak. Jakie inne wyjście zamiast metforminy?
Wiem dlatego napisałam że tę dziedzinę kurczę a Metformina to nie to dziadostwo co było o nim głośno że rakotwórcze??Cukrzyca to co innego ale właśnie IO nieleczone może doprowadzić do cukrzycy
Dam znać.Chyba tylko dieta. Ja mam w piątek wizytę to będę rozmawiała z lekarzem. Daj znać po wizycie co Ci powiedział.
Super ,ja mam wizytę 1.12 i też czekam na A jak tam z l4 ?Hej dziewczyny u mnie dziś 4+4 w piątek byłam u lekarza pęcherzyk miał 2mm następną wizytę mam 4.12 może będzie serduszko poza sennością nie dolega mi zupełnie nic ,poprzednia ciążę też przeszlam bez jakichkolwiek dolegliwości i mam nadzieję że tym razem będzie tak samo
ja dokladniej SłupskKiedyś mieszkałam nad morzem , przez 18 lat, na Mierzei Wiślanej [emoji4]
39Dziewuchy jak już wiemy mniej więcej skąd jesteśmy to może zdradzicie ile macie lat Ja dokładnie w Mikołaja skończę 30