reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Również miałam ostatnia @ 25 września i widziałam już serduszko w 7+1 ale u ciebie może się jeszcze pojawić głowa do góry [emoji846]
Ostatnią @ miałam 25 września owulacja powinna być ok 9 października i tak też wychodziło z testów owulacyjnych . Pierwszy blady test 20 października. Wg aplikacji 7+6. Gdyby nie te wczesne testy ciążowe to miałabym większa nadzieję że ciąża młodsza ale z tych dat nic na to nie wskazuje . Także zostaje mi czekać. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji więc mam dużo obaw. Jakoś czuje że to się źle skończy . Lekarz kazał czekać tydzień ale nie powiedział co dalej jeśli serduszka nie będzie .

Witam się z wami :) według om 7+4, na pierwszej wizycie byłam 4+5 :) jutro mam kolejną wizytę i ogromny stres :( to moja pierwsza ciąża. Jakoś nie mogę uwierzyć w to, że będzie wszystko dobrze i zobaczę jutro serduszko :(
Jestesmy w tym samym tyg. ☺ bedzie dobrze :) daj znac jak po wizycie

Ja chciałabym rodzić naturalnie ale tak strasznie się boję tego bólu i tego, że nie dam rady ... [emoji3064][emoji848].
Tez sie balam ale trafilam do fajnej szkoly rodzenia i jakos te zajecia pomogły mi oswoic sie z mysla o porodzie sn :)

Dziewczyny, ile z Was jest na L4? Mam strasznie stresująca pracę, dojazdy komunikacją w czasach covida dodatkowo mnie stresują... Z jednej strony głupio mi prosić ginekolog o L4, bo jest to bardzo wczesna ciąża i wszystko się może zdarzyć, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie wyrabiać planu, skoro bez ciąży zajmowało mi to dłużej niż 8 godzin dziennie i kosztowało wiele nerwów.

Dziewczyny, ile z Was jest na L4? Mam strasznie stresująca pracę, dojazdy komunikacją w czasach covida dodatkowo mnie stresują... Z jednej strony głupio mi prosić ginekolog o L4, bo jest to bardzo wczesna ciąża i wszystko się może zdarzyć, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie wyrabiać planu, skoro bez ciąży zajmowało mi to dłużej niż 8 godzin dziennie i kosztowało wiele nerwów.
nie powinno Ci być głupio prosić, masz obawy, stresy, poproś

Powiem Ci tak. To jedyny okres w zyciu kobiety kiedy nic innego nie powinno byc jeszcze bardziej wazne niz zdrowie Twoja i malucha ja tez mialam wyrzuty ze poszlam od razu, ale pracuje na produkcji gdzie dzwigam mam chemia i latam 8 godz na nogach nie bylam nigdy w ciazy i nie wiem jak sie zachowywac i ktos madry mi powiedzial ze mam isc i to od razu ze wiecej moge nie miec takiej okazji. Czasy mamy ciezkie , to powinien byc czas kiedy odpoczywasz i przygotowujesz sie do inajbardziej odpwoedzialnej roli w zyciu 😘😘😘 glupio to krasc 😉

Cześć Dziewczyny :) Mam nadzieję, że miałyście lepszą noc niż ja :) od 2 przez godzinę sciskałam sedes... ledwo zasnęła obudziła mnie córcia o 4:30. już wyspana, pełna energii. Nie to co mama. Chyba dzisiaj też pójdę spać o 20. Choć się obawiam, że wtedy ja mogę wstać pełna energii o 3 rano... miłego dnia i powodzenia na wizytach :)

reklama
Ja wczoraj 21 już spałam i męża budzik mnie obudził dopiero o 6, więc nie narzekam. Za to stres mnie zjada przed dzisiejsza wizytą, a muszę przetrwać jeszcze cały dzień w pracy, gin dopiero na 17 [emoji30]
Cześć Dziewczyny :) Mam nadzieję, że miałyście lepszą noc niż ja :) od 2 przez godzinę sciskałam sedes... ledwo zasnęła obudziła mnie córcia o 4:30. już wyspana, pełna energii. Nie to co mama. Chyba dzisiaj też pójdę spać o 20. Choć się obawiam, że wtedy ja mogę wstać pełna energii o 3 rano... miłego dnia i powodzenia na wizytach :)

Do góry