reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Mój facet ogólnie oszalał z radości pyta jak się czuje, czy coś mnie nie boli, czy czegoś nie potrzebuję...itd.
Gładzi i całuje mój brzuszek, mówi do niego...mimo, że to dopiero 2 miesiąc. [emoji23]
Widzę, po nim, że to taka oaza spokoju, uspokaja mnie gdy za bardzo się czymś ekscytuje, mówi, że będzie dobrze jak się czymś martwię ale on zawsze umiał mnie uspokoić i podtrzymać na duchu [emoji4].
To nasze pierwsze dzieciątko.
no to piekne wsparcie.. pozazdroscic . Moj tez ma serce ale rzadko je pokazuje.. takie twarde wychowanie... troszke mi to przeszkadza ale przyzwyczailam sie ze tak jest. Na pewno jest Ci o wiele lepiej z takim facetem. Ja czuje troszke ze zostalam z tym troche sama.. ale to nic podnosze glowe i ide do przodu. Dam mu czas o wiele trudniej przyswaja takie informacje i powazne decyzje.

no to piekne wsparcie.. pozazdroscic . Moj tez ma serce ale rzadko je pokazuje.. takie twarde wychowanie... troszke mi to przeszkadza ale przyzwyczailam sie ze tak jest. Na pewno jest Ci o wiele lepiej z takim facetem. Ja czuje troszke ze zostalam z tym troche sama.. ale to nic podnosze glowe i ide do przodu. Dam mu czas o wiele trudniej przyswaja takie informacje i powazne decyzje.
Może musi się oswoić! Serce mu zmieknie jeszcze.
Moj facet to ogromny twardziel z zewnątrz. A w domu najsłodszy. Tez nade mną pierwsza ciążę latał i teraz jest podobnie. Jakby tak z zewnątrz ludzie patrzyli to by nie uwierzyli bo On serio wygląda na gbura haha

Faktycznie, kocham w nim tą wrażliwość której się nie wstydzi ale i ta męskość jak jest taka potrzeba.
Kochana ale przyznam Ci , że znam kilku takich "twardych facetów" którzy po tym jak usłyszeli bicie serduszka odkryli przed swoimi kobietami jacy są naprawdę wrażliwi [emoji4] wszystko przed Tobą, być może jeszcze się pozytywnie zdziwisz [emoji4].

Ja nic nie sprawdzam, i nie stresuje się specjalnie. Chyba nawet nie mam na to siły . Wróciły mdłości i spadek formy. Codziennie staram się jakoś przetrwać dzień i uśpić dzieciaki a potem sama zasypiam . W niedzielę mąż był w domu więc przejął wszystko a ja leżałam . Ale w tygodniu od rana na obrotach - szkoła , przedszkole ,praca. Dobrze że rano czuje się w miarę ok więc w pracy jakoś da się wytrzymać. Ale moja dieta skurczyła się do kanapek z masłem lub serem , płatków z mlekiem i mandarynek 🤪
ja tak podobnie. Nic nie sprawdzam, nie czytam. Czekam do wizyty. Na pewno muszę zapytać o kp i ciążę, czy jedno drugiemu nie zagraża w moim przypadku. Ale to już wkrótce.

Faktycznie, kocham w nim tą wrażliwość której się nie wstydzi ale i ta męskość jak jest taka potrzeba.
Kochana ale przyznam Ci , że znam kilku takich "twardych facetów" którzy po tym jak usłyszeli bicie serduszka odkryli przed swoimi kobietami jacy są naprawdę wrażliwi [emoji4] wszystko przed Tobą, być może jeszcze się pozytywnie zdziwisz [emoji4].
Mam taka nadzieje 😊w najmniej oczekiwanym momencie potrafi mnie zaskoczyc.. Takze daje mu czas na spokojnie. Ma szczescie ze naprawde jestem bardzo wyrozumiala. Wszystko sobie zawsze jestem w stanie wytlumaczyc i jego takie zachowanie teraz tez. Bedzie dobrze.

reklama
Do góry