reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Chłopiec Michał
Dla dziewczynki nie możemy się dogadać 🙈🙈🙈
Okropny problem mialabym z chlopakiem... Smiac mi sie chcialo jak w zeszlym roku kupilam auto a z tylu jeszcze niemiecka naklejka.. "Clara" 🤣 z dzidzia w tle.. mowie no tak to przeznaczenie 🙈 Mi sie podoba jeszcze Wiktor i Dorian. Ale mysle ze Marcel przejdzie.. choc moj tez krecil nosem a dla dziewczynki piekne tez Wanessa, Michalina, Eliza... no duzo tego 🤣

reklama
Dziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara 😅
Na córkę czekam 8lat więc jest jedno niezmienne Łucja(Lusia) a chłopczyk... w domu mam Kube, Bartka i Maćka więc tym razem Tadzio lub Filip

Okropny problem mialabym z chlopakiem... Smiac mi sie chcialo jak w zeszlym roku kupilam auto a z tylu jeszcze niemiecka naklejka.. "Clara" 🤣 z dzidzia w tle.. mowie no tak to przeznaczenie 🙈 Mi sie podoba jeszcze Wiktor i Dorian. Ale mysle ze Marcel przejdzie.. choc moj tez krecil nosem a dla dziewczynki piekne tez Wanessa, Michalina, Eliza... no duzo tego 🤣
Ja dla dziewczynki obstawiam Klara, Nina, Tatiana, Kalina ale mojemu żadne z tych nie pasuje 🤷‍♀️

Ja się zastanawiam nad Marysią, Basią, Kają, Michaliną, Liwią, Polą i Jaśminą także szeroki wachlarz możliwości. :D chłopięce- Tadeusz, Henryk, Jerzyk, Wojtuś lub po męża dziadku Felek. ;)

Ja się zastanawiam nad Marysią, Basią, Kają, Michaliną, Liwią, Polą i Jaśminą także szeroki wachlarz możliwości. :D chłopięce- Tadeusz, Henryk, Jerzyk, Wojtuś lub po męża dziadku Felek. ;)
Jakbyśmy dawali na imię po dziadku to byłby Andrzej ( obaj dziadkowie tak maja na imię) Mnie się osobiście nie podoba jako imię dla mojego dziecka

reklama
Dziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara 😅

Ja przez te lata czekania na dobry moment wymyślałam setki imion.
Stanęło na Kajetan i Kaja.
Choć ja dla dziewczynki chciałam Jagoda, Łucja, Kalina, Matylda.
Mój narzeczony zawiziął się na tego Kajtka a ja jakoś przekonania nie mam. Ale za to wynegocjowałam Kaję. Podobał mi się zawsze Gabriel. Ale biorąc pod uwagę przyszłe nazwisko moich dzieci to imiona przydałyby się takie krótkie i treściwie.

Do góry