reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Chłopiec Michał
Dla dziewczynki nie możemy się dogadać 🙈🙈🙈
Okropny problem mialabym z chlopakiem... Smiac mi sie chcialo jak w zeszlym roku kupilam auto a z tylu jeszcze niemiecka naklejka.. "Clara" 🤣 z dzidzia w tle.. mowie no tak to przeznaczenie 🙈 Mi sie podoba jeszcze Wiktor i Dorian. Ale mysle ze Marcel przejdzie.. choc moj tez krecil nosem a dla dziewczynki piekne tez Wanessa, Michalina, Eliza... no duzo tego 🤣

reklama
Dziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara 😅
Na córkę czekam 8lat więc jest jedno niezmienne Łucja(Lusia) a chłopczyk... w domu mam Kube, Bartka i Maćka więc tym razem Tadzio lub Filip

Okropny problem mialabym z chlopakiem... Smiac mi sie chcialo jak w zeszlym roku kupilam auto a z tylu jeszcze niemiecka naklejka.. "Clara" 🤣 z dzidzia w tle.. mowie no tak to przeznaczenie 🙈 Mi sie podoba jeszcze Wiktor i Dorian. Ale mysle ze Marcel przejdzie.. choc moj tez krecil nosem a dla dziewczynki piekne tez Wanessa, Michalina, Eliza... no duzo tego 🤣
Ja dla dziewczynki obstawiam Klara, Nina, Tatiana, Kalina ale mojemu żadne z tych nie pasuje 🤷‍♀️

Ja się zastanawiam nad Marysią, Basią, Kają, Michaliną, Liwią, Polą i Jaśminą także szeroki wachlarz możliwości. :D chłopięce- Tadeusz, Henryk, Jerzyk, Wojtuś lub po męża dziadku Felek. ;)

Ja się zastanawiam nad Marysią, Basią, Kają, Michaliną, Liwią, Polą i Jaśminą także szeroki wachlarz możliwości. :D chłopięce- Tadeusz, Henryk, Jerzyk, Wojtuś lub po męża dziadku Felek. ;)
Jakbyśmy dawali na imię po dziadku to byłby Andrzej ( obaj dziadkowie tak maja na imię) Mnie się osobiście nie podoba jako imię dla mojego dziecka

reklama
Dziewczyny .. ja wiem ze szybko ale macie jakies w glowie imiona takie ktore wyjatkowo wam sie podobaja.. Ja tak sobie myslalam ze syn to chyba Marcel by byl.. a corka zawsze mowilam Klara bo by byla Sara (to ja) i Klara 😅

Ja przez te lata czekania na dobry moment wymyślałam setki imion.
Stanęło na Kajetan i Kaja.
Choć ja dla dziewczynki chciałam Jagoda, Łucja, Kalina, Matylda.
Mój narzeczony zawiziął się na tego Kajtka a ja jakoś przekonania nie mam. Ale za to wynegocjowałam Kaję. Podobał mi się zawsze Gabriel. Ale biorąc pod uwagę przyszłe nazwisko moich dzieci to imiona przydałyby się takie krótkie i treściwie.

Do góry