Kurde,w domu tylko Ibuprom;(((Ibuprom nie jest wskazany, lepiej Apap lub inny paracetamol ewentualnie nospa.
reklama
Sarciasta
Fanka BB :)
no to piekne wsparcie.. pozazdroscic . Moj tez ma serce ale rzadko je pokazuje.. takie twarde wychowanie... troszke mi to przeszkadza ale przyzwyczailam sie ze tak jest. Na pewno jest Ci o wiele lepiej z takim facetem. Ja czuje troszke ze zostalam z tym troche sama.. ale to nic podnosze glowe i ide do przodu. Dam mu czas o wiele trudniej przyswaja takie informacje i powazne decyzje.Mój facet ogólnie oszalał z radości pyta jak się czuje, czy coś mnie nie boli, czy czegoś nie potrzebuję...itd.
Gładzi i całuje mój brzuszek, mówi do niego...mimo, że to dopiero 2 miesiąc. [emoji23]
Widzę, po nim, że to taka oaza spokoju, uspokaja mnie gdy za bardzo się czymś ekscytuje, mówi, że będzie dobrze jak się czymś martwię ale on zawsze umiał mnie uspokoić i podtrzymać na duchu [emoji4].
To nasze pierwsze dzieciątko.
Kruszynka1988
Kochana przepraszam bo ja nie doczytałam wcześniejszych Twoich postów... nie wiem , może Ibuprom faktycznie uśmierzy Twój ból...[emoji26]Kurde,w domu tylko Ibuprom;(((
Trzymaj się cieplutko.
Sarciasta
trzymaj sie kochanaKurde,w domu tylko Ibuprom;(((
Sechmet
Może musi się oswoić! Serce mu zmieknie jeszcze.no to piekne wsparcie.. pozazdroscic . Moj tez ma serce ale rzadko je pokazuje.. takie twarde wychowanie... troszke mi to przeszkadza ale przyzwyczailam sie ze tak jest. Na pewno jest Ci o wiele lepiej z takim facetem. Ja czuje troszke ze zostalam z tym troche sama.. ale to nic podnosze glowe i ide do przodu. Dam mu czas o wiele trudniej przyswaja takie informacje i powazne decyzje.
Moj facet to ogromny twardziel z zewnątrz. A w domu najsłodszy. Tez nade mną pierwsza ciążę latał i teraz jest podobnie. Jakby tak z zewnątrz ludzie patrzyli to by nie uwierzyli bo On serio wygląda na gbura haha
Kruszynka1988
Faktycznie, kocham w nim tą wrażliwość której się nie wstydzi ale i ta męskość jak jest taka potrzeba.no to piekne wsparcie.. pozazdroscic . Moj tez ma serce ale rzadko je pokazuje.. takie twarde wychowanie... troszke mi to przeszkadza ale przyzwyczailam sie ze tak jest. Na pewno jest Ci o wiele lepiej z takim facetem. Ja czuje troszke ze zostalam z tym troche sama.. ale to nic podnosze glowe i ide do przodu. Dam mu czas o wiele trudniej przyswaja takie informacje i powazne decyzje.
Kochana ale przyznam Ci , że znam kilku takich "twardych facetów" którzy po tym jak usłyszeli bicie serduszka odkryli przed swoimi kobietami jacy są naprawdę wrażliwi [emoji4] wszystko przed Tobą, być może jeszcze się pozytywnie zdziwisz [emoji4].
MojrAnka
ciesz się ostatnimi chwilami spokoju, dobrze Ci radzę bo potem to już jest jazda bez trzymankiTo moja pierwsza ciaza... ale ja juz marze o spacerku z wozkiem . Mieszkam u mojego chlopa na wiosce i tereny mam przepiekne i uwierz nie chce mi sie tych 9 miesiecy czekac juz bym chciala jak w simsach
MojrAnka
ja tak podobnie. Nic nie sprawdzam, nie czytam. Czekam do wizyty. Na pewno muszę zapytać o kp i ciążę, czy jedno drugiemu nie zagraża w moim przypadku. Ale to już wkrótce.Ja nic nie sprawdzam, i nie stresuje się specjalnie. Chyba nawet nie mam na to siły . Wróciły mdłości i spadek formy. Codziennie staram się jakoś przetrwać dzień i uśpić dzieciaki a potem sama zasypiam . W niedzielę mąż był w domu więc przejął wszystko a ja leżałam . Ale w tygodniu od rana na obrotach - szkoła , przedszkole ,praca. Dobrze że rano czuje się w miarę ok więc w pracy jakoś da się wytrzymać. Ale moja dieta skurczyła się do kanapek z masłem lub serem , płatków z mlekiem i mandarynek
Sarciasta
Mam taka nadzieje w najmniej oczekiwanym momencie potrafi mnie zaskoczyc.. Takze daje mu czas na spokojnie. Ma szczescie ze naprawde jestem bardzo wyrozumiala. Wszystko sobie zawsze jestem w stanie wytlumaczyc i jego takie zachowanie teraz tez. Bedzie dobrze.Faktycznie, kocham w nim tą wrażliwość której się nie wstydzi ale i ta męskość jak jest taka potrzeba.
Kochana ale przyznam Ci , że znam kilku takich "twardych facetów" którzy po tym jak usłyszeli bicie serduszka odkryli przed swoimi kobietami jacy są naprawdę wrażliwi [emoji4] wszystko przed Tobą, być może jeszcze się pozytywnie zdziwisz [emoji4].
reklama
Sarciasta
zapewne masz racje !!! A wiec chwilo trwajciesz się ostatnimi chwilami spokoju, dobrze Ci radzę bo potem to już jest jazda bez trzymanki