Dziękuje. Chociaż w sumie to jeszcze nie wiem czy wszystko jest ok- okaże się za pare tygodni. Ćwiczą moja cierpliwość.Gratuluję
Gdzie mieszkasz jeśli mogę zapytać ?
Mieszkam w Szwecji.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje. Chociaż w sumie to jeszcze nie wiem czy wszystko jest ok- okaże się za pare tygodni. Ćwiczą moja cierpliwość.Gratuluję
Gdzie mieszkasz jeśli mogę zapytać ?
chyba każda z nas tak.ma. W każdym razie jak też mam. raz się cieszę raz myśli galopuja czy bedzie dobrze? czy dam /damy rade? czy z dzidzia ok ? czy wszystko bedzie dobrze do konca ? że jeszcze nie do końca wróciłam do formy po poprzedniej ciąży .... boję się wizyty... do pierwszego usg będzie taka jazda aż nie zobaczę maleństwa, bicia serduszka... płakać mnie się chcehahaha no masakra... ja juz sciagnelam pierscionki.. bo ja sama widze ze mimo tak wczesnego stadium juz pomalu puchne.. oby te humorki zniknely bo zamiast sie cieszyc poki co strach mnie paralizuje.. i burdel w glowie
Kochana,a coś lekarz jeszcze zalecał czy coś? Jakoś się przygotować do tego badania?
Dziękuję [emoji7][emoji8]Gratuluje! I jakie piekne fotki!
no pieknie.. zadaje sobie te same pytania malo tego .. moj facet zamiast wziac mnie w ramiona to widze ze ma wiekszy metlik w glowie niz ja.. to nasze pierwsze dziecko powiem szczerze ze on taki niby ten a.. co do czego to ja mam wieksze jajachyba każda z nas tak.ma. W każdym razie jak też mam. raz się cieszę raz myśli galopuja czy bedzie dobrze? czy dam /damy rade? czy z dzidzia ok ? czy wszystko bedzie dobrze do konca ? że jeszcze nie do końca wróciłam do formy po poprzedniej ciąży .... boję się wizyty... do pierwszego usg będzie taka jazda aż nie zobaczę maleństwa, bicia serduszka... płakać mnie się chce
Ja się wyryczalam,"niedawno" skończyłam i jest mi lepiej,ale ten brzuch mnie tak boli,mogę Ibuprom? Cokolwiek?Mialam badanie ginekologiczne i USG na drugi dzien tylko i krew 3 razy potem by sprawdzić czy spada. Zrobic tez test po 2 tygodniach czy negatywny. Powiedziala mi, żeby poczekać cykl (by było łatwiej date ustalic) mogę od razu zacząć się starać jesli jestem gotowa.
W zasadzie to tyle. To było w sierpniu...
Psychicznie juz wiedziałam co sie dzieje jak zaczęłam krwawić więc było mi duzo latwiej na usg.
Możesz.. weź nospe czy paracetamol.. nie męcz się.... Jeszcze bedzie dobrze ❤Ja się wyryczalam,"niedawno" skończyłam i jest mi lepiej,ale ten brzuch mnie tak boli,mogę Ibuprom? Cokolwiek?
A termofor na brzuch? Przy okresie mi to mega pomagało...Możesz.. weź nospe czy paracetamol.. nie męcz się.... Jeszcze bedzie dobrze ❤
Mój facet ogólnie oszalał z radości pyta jak się czuje, czy coś mnie nie boli, czy czegoś nie potrzebuję...itd.no pieknie.. zadaje sobie te same pytania [emoji1787] malo tego .. moj facet zamiast wziac mnie w ramiona to widze ze ma wiekszy metlik w glowie niz ja.. to nasze pierwsze dziecko powiem szczerze ze on taki niby ten a.. co do czego to ja mam wieksze jaja [emoji85]
Ibuprom nie jest wskazany, lepiej Apap lub inny paracetamol ewentualnie nospa.Ja się wyryczalam,"niedawno" skończyłam i jest mi lepiej,ale ten brzuch mnie tak boli,mogę Ibuprom? Cokolwiek?