reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Ja mam w planach zamówić właśnie ten od Mamy ginekolog, dużo dziewczyn sobie chwali ale czekam na poniedziałkową wizytę, jeżeli wszystko będzie dobrze to zamówię [emoji6]
Dziewczyny czy któraś z was może kupywala bądź ma zamiar kupić organizer ciążowy? Np od mama ginekolog[emoji846] albo jakiś inny? Bo ja się właśnie zastanawiam i szukam i szukam i średnio mogę znaleźć może macie jakieś strony w necie z takimi rzeczami[emoji4]

reklama
U mnie raz noc, że spać nie moge następna, że spałabym 12 godzin no ale niestety trzeba było wstać do pracy [emoji2372] niestety lodówki dalej nie mogę otwierać, bo bierze mnie na wymioty. Dzisiaj na śniadanie zjadłam dwa orzechy brazylijskie i zapilam mlekiem, bo niczego innego nie byłam w stanie [emoji2360] nie mam na nic ochoty. Dzień w dzień popołudniami uciskaja mnie spodnie, nieważne co zjem. No ale mogło być gorzej więc nie narzekam. Dalej się stresuje co będzie jak powiem o ciąży w pracy, bo mam wrażenie że traktują mnie tam jak gówniarę, pomimo tego że od 3 lat mieszkam na swoim, od dwóch lat mam męża... Ale w sumie to mało ważne przy dzidzi, ważne żeby z nią było wszystko ok, reszta jakoś się ułoży [emoji2372]

Ja też czekam na wizytę i pomyślę czy zamówić choć szczerze wchodzę na sklep mamaginekolog i segregatorów brak w magazynie[emoji1751] ciekawe kiedy będą ponownie w sprzedaży.
Ja mam w planach zamówić właśnie ten od Mamy ginekolog, dużo dziewczyn sobie chwali ale czekam na poniedziałkową wizytę, jeżeli wszystko będzie dobrze to zamówię [emoji6]

Jeszcze kilka dni temu przeglądałam stronę i były wszystkie segregatory dostępne, pewnie niebawem uzupełnią stany i będziemy mogły kupić [emoji6][emoji846]
Ja też czekam na wizytę i pomyślę czy zamówić choć szczerze wchodzę na sklep mamaginekolog i segregatorów brak w magazynie[emoji1751] ciekawe kiedy będą ponownie w sprzedaży.

Dziewczyny czy któraś z was może kupywala bądź ma zamiar kupić organizer ciążowy? Np od mama ginekolog[emoji846] albo jakiś inny? Bo ja się właśnie zastanawiam i szukam i szukam i średnio mogę znaleźć może macie jakieś strony w necie z takimi rzeczami[emoji4]

Ja zamierzam kupić i takie sensowne widziałam właśnie tylko u mama ginekolog

Ja kupilam od mamyginekolog- siostra miala i polecała. Ja poki co jestem zadowolona 🙂

reklama
Do góry