reklama
ana_banana
Fanka BB :)
Ja w poprzednich ciążach kupowałam teczki A5 i wszystkie badania się zmieściły i karta ciąży a trochę ich było. I do torebki bez problemu pakowałamDziewczyny czy któraś z was może kupywala bądź ma zamiar kupić organizer ciążowy? Np od mama ginekolog[emoji846] albo jakiś inny? Bo ja się właśnie zastanawiam i szukam i szukam i średnio mogę znaleźć może macie jakieś strony w necie z takimi rzeczami[emoji4]
Załączniki
Elmirka91
Moderator
Powiedz mi kiedy miałaś 1dc? Bo chyba podobny termin mamy
6 października. Termin wstępny na 12.07
Ja 5 października, termin według apki na 11.07.
Ale u mnie owu 18dc była więc mogę mieć młodszą ciąże.
@Sasanka22 A Ty kiedy miałaś 1dc?
EweLas92
Zaangażowana w BB
Ja miałam ślub w maju tez w czasie korony i byliśmy zmuszeni z rezygnacji wesela, zrobiliśmy obiad dka rodziny w ogrodzie i bylo super... Wyjątkowy dzieńMy dziś obrączki odebraliśmy, bo 5.12 ślub mamy. Niestety zmuszeni jesteśmy do małego przyjęcia w domu
EweLas92
Zaangażowana w BB
Hej, jestem po krzywej cukrowej i po wizycie u diabetologa, cukry na czczo od tygodnia ponad 100 więc niestety wjeżdża insulina na noc, uspokoiła mnie, że to dla dobra dziecka i, że jemu to nie szkodzi a tylko pomoże, dziewczyny z wyższym cukrem powiedziano mi, że im szybciej sie zareaguje tym lepiej i zdrowiej dla maluszka
Misiactwo
Ma przegródki na wyniki badań i wszelką dokumentacje medyczna. Mialam w poprzedniej ciąży i w tej też juz kupiłam.A ten segregator od mamyginekolog ma przegrody na wyniki badań czy trzeba wkładać w koszulki i wpinać ?
Moj lekarz byl zachwycony i mocno zaciekawiony skąd taki super segregator mam
EweLas92
Zaangażowana w BB
Też mam ten od mamy ginekolog i jest świetnyMa przegródki na wyniki badań i wszelką dokumentacje medyczna. Mialam w poprzedniej ciąży i w tej też juz kupiłam.
Moj lekarz byl zachwycony i mocno zaciekawiony skąd taki super segregator mam
Misiactwo
Trzymaj sie Kochana.Hej, jestem po krzywej cukrowej i po wizycie u diabetologa, cukry na czczo od tygodnia ponad 100 więc niestety wjeżdża insulina na noc, uspokoiła mnie, że to dla dobra dziecka i, że jemu to nie szkodzi a tylko pomoże, dziewczyny z wyższym cukrem powiedziano mi, że im szybciej sie zareaguje tym lepiej i zdrowiej dla maluszka
U mnie cukry niewiele przekroczone na czczo, ale też już dietę trzymam(właściwie to od dwóch kresek dietę trzymam)
reklama
EweLas92
Zaangażowana w BB
Jakoś dam radę, muszę!Trzymaj sie Kochana.
U mnie cukry niewiele przekroczone na czczo, ale też już dietę trzymam(właściwie to od dwóch kresek dietę trzymam)