reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

A co Ci powiedziala ze tak się zdenerwowałaś? Ja też się boję reakcji [emoji30]
Jak przechodziłam na jej dział to mi powiedziała że ona wie że ja do nich tylko na krótko a teraz stwierdziła że cytuje "to wczesnie się zdecydowaliście" jebła fochem a wiedziała że straciłam ciążę . Ona nigdy nie była w takiej sytuacji więc nie wie co ja czuję 😞 jak ona w ogóle mogła mi coś takiego powiedzieć ,to są moje sprawy prywatne ,niech się cieszy że nie wyskoczyłam jej od razu z L4 .I to kobieta kobiecie 😡

reklama
Jak przechodziłam na jej dział to mi powiedziała że ona wie że ja do nich tylko na krótko a teraz stwierdziła że cytuje "to wczesnie się zdecydowaliście" jebła fochem a wiedziała że straciłam ciążę . Ona nigdy nie była w takiej sytuacji więc nie wie co ja czuję 😞 jak ona w ogóle mogła mi coś takiego powiedzieć ,to są moje sprawy prywatne ,niech się cieszy że nie wyskoczyłam jej od razu z L4 .I to kobieta kobiecie 😡
Takie zachowanie to po pierwsze mobbing, i za takie rzeczy lecą dyscyplinarki z pracy a po drugie jakby mi takie coś powiedzieli to od razu leciałabym na l4. Chamstwo w najczystszej postaci.
Ja czekam do wizyty 26.11, i dopiero wtedy powiem w pracy jak już będę miała zaświadczenie od lekarza

Dramat, okropna baba, współczuję [emoji45] nie przejmuj się, Ty i dzidzia jesteście teraz najważniejsi [emoji3590]
Jak przechodziłam na jej dział to mi powiedziała że ona wie że ja do nich tylko na krótko a teraz stwierdziła że cytuje "to wczesnie się zdecydowaliście" jebła fochem a wiedziała że straciłam ciążę . Ona nigdy nie była w takiej sytuacji więc nie wie co ja czuję [emoji20] jak ona w ogóle mogła mi coś takiego powiedzieć ,to są moje sprawy prywatne ,niech się cieszy że nie wyskoczyłam jej od razu z L4 .I to kobieta kobiecie [emoji35]

Takie zachowanie to po pierwsze mobbing, i za takie rzeczy lecą dyscyplinarki z pracy a po drugie jakby mi takie coś powiedzieli to od razu leciałabym na l4. Chamstwo w najczystszej postaci.
Ja czekam do wizyty 26.11, i dopiero wtedy powiem w pracy jak już będę miała zaświadczenie od lekarza
Powiem ci tak że powiedziałam jej teraz żeby mogła sobie już kogoś szukać , a ona tak chamsko mi powiedziała ,jakbym wiedziała że tak się potoczy to bym od razu poszła na L4 .Mój M był bardzo w... jak mu o tym powiedziałam . W poprzedniej ciąży od razu lekarz mi dał L4 bo była zagrożona.Na szczęście idę teraz na opiekę bo zamykają klasy i nie będę się musiała z nią użerać .
Dobrze zrobisz 👍
Ja chciałam być po prostu szczera i uczciwa .

Ale babsztyl... Masakra współczuję, moja kiwrwoniczka fajnie zareagowała, pogratulowała i powiedziała, ze to bardzo dobra wiadomość 😊

Moje samopoczucie dziś ok, póki o brzuch trochę mniej boli poza tym nic ciekawego u mnie zero objawów, byłam dzisiaj na pobraniu krwi chyba z 6 ampułek mi pobrali 🙈 część wyników w tym Betę bede miaka dziś po 13 ake część dopiero we wtorek..

Co do kawy to ja zawsze piłam mocne dwie kawy dziennie, wiem, że w ciąży mozna pić słabe kawy ake ja ograniczyłam sie do inki bo lubie jej smak 😉

Bo źle na nią reaguje, od jakiegoś czasu jak wypiłam nawet jedna kawę w ciągu dnia to potem miałam noc do dupy, nie mogłam spać. Poza tym wiem że to zdrowsze dla dzidzi [emoji6] ja nie piłam kawy dla kofeiny tylko dla przyjemności picia [emoji4]
Dziewczyny a tak z ciekawości, czemu odstawiacie kawę skoro taka macie na nią ochotę? :) Przecież kawa nie jeet zabroniona w ciąży :)

Ale babsztyl... Masakra współczuję, moja kiwrwoniczka fajnie zareagowała, pogratulowała i powiedziała, ze to bardzo dobra wiadomość 😊

Moje samopoczucie dziś ok, póki o brzuch trochę mniej boli poza tym nic ciekawego u mnie zero objawów, byłam dzisiaj na pobraniu krwi chyba z 6 ampułek mi pobrali 🙈 część wyników w tym Betę bede miaka dziś po 13 ake część dopiero we wtorek..

Co do kawy to ja zawsze piłam mocne dwie kawy dziennie, wiem, że w ciąży mozna pić słabe kawy ake ja ograniczyłam sie do inki bo lubie jej smak 😉
To fajnie że masz super kierowniczkę tylko pozazdrościć.👍
A co do kawy to ja nie odstawiłam jej całkowicie tylko troszkę ograniczyłam . Zobaczę może przedstawię się na Inkę .

reklama
To powiem Wam tak. Ja z kolei kooocham kawę i normalnie bez niej nie żyje. A w ciąży miałam tak że totalnie mnie od kawy odrzuciło chyba do końca pierwszego trymestru i nie mogłam nawet znieść zapachu 🙈 ciekawe czy przy drugiej ciąży też tak będzie

Do góry