reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2021

Cześć dziewczyny. Ja Was podczytuje.. Ale nie mam czasu siąść na dupie i włączyć się do dyskusji. Mam prawie 2 latke w domu która ma swój pomysł na każdy dzień.. Oprócz tego pracuje na pół nocki.. Czasem nie mam czasu na kawe.. A Myśmy się na drugie zdecydowali 🤦‍♀️😜🤣
Tłoczno się coś tu robi. A to dopiero pierwsza połowa lipca?
Jak tam samopoczucie?
Miałam zapytać z jakich apek korzystacie?
Nie wiem czy temat się przewijał.. W jakim wieku jesteście? Dużo Pań po 30? Ja sama mam 32.. Pytam z ciekawości 😉
Pozdrawiam
Hej, ja mam 35 lat, drugie dziecko 😁 Duża różnica wieku bo syn ma już 11 lat😊 Na kiedy masz termin?

reklama
Masz zdjęcie ?
emoji3059.png
w sumie niby u mnie coś znalazł ale nie był przekonany czy to jest pęcherzyk ciążowy bo niby jest za maly ma 1, 32 cm
Tak mam zdjecie ale za wiele to tam nie widac.
Pęcherzyk 15.7 mm
IMG_20201106_080229.jpg

Cześć dziewczyny, samopoczucie mam nadzieje dobre? :)
U mnie największym problemem z rana jest odstawienie kawy, na razie próbuję z inką, ale jak tak dalej pójdzie to zacznę pić bezkofeinową licząc na efekt placebo ^^

Rozglądacie się już za jakimiś ubrankami ciążowymi? U mnie jest taki problem że progesteron robi swoje, i mi brzuch wywala na tyle że normalne spodnie uciskają - nie wiem na ile zdrowe jest t dla fasolki, dlatego też myślałam już o jakiś leginsach z podwyższonym stanem żeby chociaż po domu sobie nie uciskać. Jak u was?

Ja odstawiłam kawę w okresie starań. Ale w weekendy, chciałabym się napić dla przyjemności dlatego wysyłam dzisiaj męża po bezkofeinowa, mam nadzieję że znajdzie bo tak jak Ty za inką nie przepadam [emoji30] ja w dwie pary spodni już nie wchodzę... Ale na razie nie myślałam o kupowaniu ciuchów, w domu wiadomo leginsy, wczoraj w Lidlu kupilam dół od piżamy takie mega wygodne długie spodnie i rozmiar M nie spada mi z tyłka ale ma tak rozciągliwa gumkę ze myślę że starczą mi do końca ciąży [emoji6] chciałam kupić biustonosz to mój do mnie ze powinnam wziąć większy bo się nie zmieszczę i rzeczywiście przymierzyłam w domu i dzisiaj jedzie i postara się go wymienić [emoji2360]
U mnie największym problemem z rana jest odstawienie kawy, na razie próbuję z inką, ale jak tak dalej pójdzie to zacznę pić bezkofeinową licząc na efekt placebo ^^

Rozglądacie się już za jakimiś ubrankami ciążowymi? U mnie jest taki problem że progesteron robi swoje, i mi brzuch wywala na tyle że normalne spodnie uciskają - nie wiem na ile zdrowe jest t dla fasolki, dlatego też myślałam już o jakiś leginsach z podwyższonym stanem żeby chociaż po domu sobie nie uciskać. Jak u was?

Hej ;)
U mnie w sumie w porządku, poprawił mi się humor dziś :) jedynie co to zmęczenie i nie wyspanie, bo moje dwa czorty już od 5 rządzą 🤣
Również myślę o leginsach, bo moje spodnie robią się ciasne :( w każdej ciąży szybko miałam brzuszek.
No a kawę pije z rana rozpuszczalna z mlekiem inaczej nie dałabym rady funkcjonować 🙈 tylko ja piję zawsze kawę z jednej łyżeczki , lekarka mówiła,że filiżanka czy dwie nie zaszkodzą dziecku.

Ostatnia edycja:

Samopoczucie dobre chociaż wczoraj rozmawiałam z moją przełożoną ,powiedziałam jej że jestem w ciąży ,jej reakcja mnie w...a i myślałam że się popłaczę .
Ja narazie o niczym nie myślę za niczym się nie rozglądam ze względu na poprzednią utraconą ciążę ,dla mnie to jeszcze za wcześnie .

reklama
A co Ci powiedziala ze tak się zdenerwowałaś? Ja też się boję reakcji [emoji30]
Samopoczucie dobre chociaż wczoraj rozmawiałam z moją przełożoną ,powiedziałam jej że jestem w ciąży ,jej reakcja mnie w...a i myślałam że się popłaczę .
Ja narazie o niczym nie myślę za niczym się nie rozglądam ze względu na poprzednią utraconą ciążę ,dla mnie to jeszcze za wcześnie .

Do góry