reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2021

A co Ci powiedziala ze tak się zdenerwowałaś? Ja też się boję reakcji [emoji30]
Jak przechodziłam na jej dział to mi powiedziała że ona wie że ja do nich tylko na krótko a teraz stwierdziła że cytuje "to wczesnie się zdecydowaliście" jebła fochem a wiedziała że straciłam ciążę . Ona nigdy nie była w takiej sytuacji więc nie wie co ja czuję 😞 jak ona w ogóle mogła mi coś takiego powiedzieć ,to są moje sprawy prywatne ,niech się cieszy że nie wyskoczyłam jej od razu z L4 .I to kobieta kobiecie 😡

reklama
Jak przechodziłam na jej dział to mi powiedziała że ona wie że ja do nich tylko na krótko a teraz stwierdziła że cytuje "to wczesnie się zdecydowaliście" jebła fochem a wiedziała że straciłam ciążę . Ona nigdy nie była w takiej sytuacji więc nie wie co ja czuję 😞 jak ona w ogóle mogła mi coś takiego powiedzieć ,to są moje sprawy prywatne ,niech się cieszy że nie wyskoczyłam jej od razu z L4 .I to kobieta kobiecie 😡
Takie zachowanie to po pierwsze mobbing, i za takie rzeczy lecą dyscyplinarki z pracy a po drugie jakby mi takie coś powiedzieli to od razu leciałabym na l4. Chamstwo w najczystszej postaci.
Ja czekam do wizyty 26.11, i dopiero wtedy powiem w pracy jak już będę miała zaświadczenie od lekarza

Dramat, okropna baba, współczuję [emoji45] nie przejmuj się, Ty i dzidzia jesteście teraz najważniejsi [emoji3590]
Jak przechodziłam na jej dział to mi powiedziała że ona wie że ja do nich tylko na krótko a teraz stwierdziła że cytuje "to wczesnie się zdecydowaliście" jebła fochem a wiedziała że straciłam ciążę . Ona nigdy nie była w takiej sytuacji więc nie wie co ja czuję [emoji20] jak ona w ogóle mogła mi coś takiego powiedzieć ,to są moje sprawy prywatne ,niech się cieszy że nie wyskoczyłam jej od razu z L4 .I to kobieta kobiecie [emoji35]

Takie zachowanie to po pierwsze mobbing, i za takie rzeczy lecą dyscyplinarki z pracy a po drugie jakby mi takie coś powiedzieli to od razu leciałabym na l4. Chamstwo w najczystszej postaci.
Ja czekam do wizyty 26.11, i dopiero wtedy powiem w pracy jak już będę miała zaświadczenie od lekarza
Powiem ci tak że powiedziałam jej teraz żeby mogła sobie już kogoś szukać , a ona tak chamsko mi powiedziała ,jakbym wiedziała że tak się potoczy to bym od razu poszła na L4 .Mój M był bardzo w... jak mu o tym powiedziałam . W poprzedniej ciąży od razu lekarz mi dał L4 bo była zagrożona.Na szczęście idę teraz na opiekę bo zamykają klasy i nie będę się musiała z nią użerać .
Dobrze zrobisz 👍
Ja chciałam być po prostu szczera i uczciwa .

Ale babsztyl... Masakra współczuję, moja kiwrwoniczka fajnie zareagowała, pogratulowała i powiedziała, ze to bardzo dobra wiadomość 😊

Moje samopoczucie dziś ok, póki o brzuch trochę mniej boli poza tym nic ciekawego u mnie zero objawów, byłam dzisiaj na pobraniu krwi chyba z 6 ampułek mi pobrali 🙈 część wyników w tym Betę bede miaka dziś po 13 ake część dopiero we wtorek..

Co do kawy to ja zawsze piłam mocne dwie kawy dziennie, wiem, że w ciąży mozna pić słabe kawy ake ja ograniczyłam sie do inki bo lubie jej smak 😉

Bo źle na nią reaguje, od jakiegoś czasu jak wypiłam nawet jedna kawę w ciągu dnia to potem miałam noc do dupy, nie mogłam spać. Poza tym wiem że to zdrowsze dla dzidzi [emoji6] ja nie piłam kawy dla kofeiny tylko dla przyjemności picia [emoji4]
Dziewczyny a tak z ciekawości, czemu odstawiacie kawę skoro taka macie na nią ochotę? :) Przecież kawa nie jeet zabroniona w ciąży :)

Ale babsztyl... Masakra współczuję, moja kiwrwoniczka fajnie zareagowała, pogratulowała i powiedziała, ze to bardzo dobra wiadomość 😊

Moje samopoczucie dziś ok, póki o brzuch trochę mniej boli poza tym nic ciekawego u mnie zero objawów, byłam dzisiaj na pobraniu krwi chyba z 6 ampułek mi pobrali 🙈 część wyników w tym Betę bede miaka dziś po 13 ake część dopiero we wtorek..

Co do kawy to ja zawsze piłam mocne dwie kawy dziennie, wiem, że w ciąży mozna pić słabe kawy ake ja ograniczyłam sie do inki bo lubie jej smak 😉
To fajnie że masz super kierowniczkę tylko pozazdrościć.👍
A co do kawy to ja nie odstawiłam jej całkowicie tylko troszkę ograniczyłam . Zobaczę może przedstawię się na Inkę .

reklama
To powiem Wam tak. Ja z kolei kooocham kawę i normalnie bez niej nie żyje. A w ciąży miałam tak że totalnie mnie od kawy odrzuciło chyba do końca pierwszego trymestru i nie mogłam nawet znieść zapachu 🙈 ciekawe czy przy drugiej ciąży też tak będzie

Do góry