reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

Ja wiem,że nie powinno się porównywać, jednak moja ostatnia beta nie daje mi spokoju :(
Właśnie czekam na powtórzenie badania, jutro wynik mam nadzieję,że będzie dobrze❤ póki co brzuszek pobolewa jak na @ , jajniki bolą naprzemian i plamien nie mam, więc nadziei nie tracę 🥰 dziś 30dc :)
Dużo zdrówka dla Was 🥰

I nie porównuj! Ja nawet na bete poki co nie idę. Robię testy, dziś trzeci i krecha znów ciemniejsza więc beta jeszcze słaba a dziś 32dc i 14 dpo. Zależy kiedy u Ciebie była owu u mnie w 18dc więc niskie wyniki bety jak najbardziej możliwe.

reklama
No właśnie się zastanawiam jak odpisać w jednym? Jak to się robi? Tak jak zaczyna się na 2 odpisywać i zaznacza się dalej czy na jakiej zasadzie to działa?
Tak ja wszytsko rozumiem ale nie trzeba odpisywać w kilku wątkach bo wchodzi się na grupę i widzi 3-5 postow twoich pod rząd

Życzę dużo spokoju, choć wiem, że jest to mega trudne. Trzymam kciuki!
Ja wiem,że nie powinno się porównywać, jednak moja ostatnia beta nie daje mi spokoju :(
Właśnie czekam na powtórzenie badania, jutro wynik mam nadzieję,że będzie dobrze[emoji3590] póki co brzuszek pobolewa jak na @ , jajniki bolą naprzemian i plamien nie mam, więc nadziei nie tracę [emoji3059] dziś 30dc :)
Dużo zdrówka dla Was [emoji3059][emoji3531]

Hejka dziewczyny.
Wczoraj wieczorem mój mąż oglądał te zdj. USG i pyta się mnie "a ta druga bledsza kropka to też pęcherzyk?" 🤨
Kurde coś tam widać faktycz ale chyba raczej nie pęcherzyk 🤔

Załączniki

• IMG_20201102_181127.jpg
    IMG_20201102_181127.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 125
  • IMG_20201105_090418.jpg
    IMG_20201105_090418.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 134
Cześć dziewczyny, witam się i ja. Wczoraj - w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam testy oraz betę no i stało się. :) Wychodzi mi 4t1d. Wizytę u ginekologa mam w następny piątek, to będzie niecałe 6t. Czy już mogę usłyszeć serduszko? Jutro zrobię ponownie betę by upewnić się czy jest przyrost.
W domu mam trzyletnią córkę a poziom dezorientacji jak przy pierwszej ciąży. 🙈
Serduszko widac ok.6 tygodnia, gdzies wyczytalam ze 22-23 dni od zaplodnienia.

Hej dziewczyny :) jak dziś samopoczucie?
Dzis z rana nawet ok ;) jednego dnia mam lekkie mdłości a drugiego dnia nic jakbym wogole nie byla w ciazy

reklama
Do góry