reklama
MamaM123
Fanka BB :)
Bety nie robiłam.Faktycznie jakby drugi. A beta jak?
Elmirka91
Moderator
Może warto zrobić. Wtedy się wyjaśni zagadka.Bety nie robiłam.
MamaM123
Lepiej poczekam do wizyty u gina. Teraz lepiej nie będę o tym myślećMoże warto zrobić. Wtedy się wyjaśni zagadka.
Elmirka91
Moderator
Racja, najważniejszy spokój. Z narzeczonym się śmiejemy, że nam się udało przez lepienie pierogówLepiej poczekam do wizyty u gina. Teraz lepiej nie będę o tym myśleć
Ania.Wiosenka
Wydaje mi sie, ze ta kropka jest troche za daleko i troche za blada (powinna być w środku czarna), gdyby były dwa lekarz by zauważył. Zwłaszcza, że liczba płodów to jest to na czym się na pierwszej wizycie bardzo skupiają, na tym zdjeciu widać tylko jednego dzidziusia, plamki, bąbelki to normalne rzeczy na USG.Druga bledsza kropka
A u mnie neiestety mdłosci właczyły sie już z całą mocą, podobnie jak w poprzednich ciażach pod koniec 6 tygSerduszko widac ok.6 tygodnia, gdzies wyczytalam ze 22-23 dni od zaplodnienia.
Dzis z rana nawet ok jednego dnia mam lekkie mdłości a drugiego dnia nic jakbym wogole nie byla w ciazy
Już mam dosć, ale nie marudze, bo wiem, ze mdłosci to dobry znak, zwłąszcza przy bliźniakach
MamaM123
Też tak myślę. Mam tylko nadzieję że to nie krwak. Moje siostry miały krwiaki w ciąży więc trochę się boję.Wydaje mi sie, ze ta kropka jest troche za daleko i troche za blada (powinna być w środku czarna), gdyby były dwa lekarz by zauważył. Zwłaszcza, że liczba płodów to jest to na czym się na pierwszej wizycie bardzo skupiają, na tym zdjeciu widać tylko jednego dzidziusia, plamki, bąbelki to normalne rzeczy na USG.
A u mnie neiestety mdłosci właczyły sie już z całą mocą, podobnie jak w poprzednich ciażach pod koniec 6 tyg
Już mam dosć, ale nie marudze, bo wiem, ze mdłosci to dobry znak, zwłąszcza przy bliźniakach
CzarnaMamba21
Też mialam tak, jak na zdjęciu od koleżanki.
Mnie to wcześniej nie interesowało, ale jakoś ostatnio zaczęło. Jak znajdę zdjevie usg to pokaże. Oczywiście miałam tak w 2 ciąży
Mnie to wcześniej nie interesowało, ale jakoś ostatnio zaczęło. Jak znajdę zdjevie usg to pokaże. Oczywiście miałam tak w 2 ciąży
Wydaje mi sie, ze ta kropka jest troche za daleko i troche za blada (powinna być w środku czarna), gdyby były dwa lekarz by zauważył. Zwłaszcza, że liczba płodów to jest to na czym się na pierwszej wizycie bardzo skupiają, na tym zdjeciu widać tylko jednego dzidziusia, plamki, bąbelki to normalne rzeczy na USG.
A u mnie neiestety mdłosci właczyły sie już z całą mocą, podobnie jak w poprzednich ciażach pod koniec 6 tyg
CzarnaMamba21
Na pewno lekarz by powiedział, nie masz się czym martwić. Spokojnie
PS. Byłam na becie, czekam na wynik do wieczora, jak nic nie będzie, albo będzie mega niska to żegnam się niestety z wami. Oczywiście będę was niekiedy podczytywać, bo lubię czytać co się dzieje i pewnie będę przeżywać z wami [emoji38]
PS. Byłam na becie, czekam na wynik do wieczora, jak nic nie będzie, albo będzie mega niska to żegnam się niestety z wami. Oczywiście będę was niekiedy podczytywać, bo lubię czytać co się dzieje i pewnie będę przeżywać z wami [emoji38]
Też tak myślę. Mam tylko nadzieję że to nie krwak. Moje siostry miały krwiaki w ciąży więc trochę się boję.
reklama
Ania.Wiosenka
Drugi pecherzyk zawsze jest w miarę blisko na poczatku i wyraźnyTeż mialam tak, jak na zdjęciu od koleżanki.
Załączniki