reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Ja wiem,że nie powinno się porównywać, jednak moja ostatnia beta nie daje mi spokoju :(
Właśnie czekam na powtórzenie badania, jutro wynik mam nadzieję,że będzie dobrze❤ póki co brzuszek pobolewa jak na @ , jajniki bolą naprzemian i plamien nie mam, więc nadziei nie tracę 🥰 dziś 30dc :)
Dużo zdrówka dla Was 🥰

I nie porównuj! Ja nawet na bete poki co nie idę. Robię testy, dziś trzeci i krecha znów ciemniejsza więc beta jeszcze słaba a dziś 32dc i 14 dpo. Zależy kiedy u Ciebie była owu u mnie w 18dc więc niskie wyniki bety jak najbardziej możliwe.

reklama
No właśnie się zastanawiam jak odpisać w jednym? Jak to się robi? Tak jak zaczyna się na 2 odpisywać i zaznacza się dalej czy na jakiej zasadzie to działa?
Tak ja wszytsko rozumiem ale nie trzeba odpisywać w kilku wątkach bo wchodzi się na grupę i widzi 3-5 postow twoich pod rząd

Życzę dużo spokoju, choć wiem, że jest to mega trudne. Trzymam kciuki!
Ja wiem,że nie powinno się porównywać, jednak moja ostatnia beta nie daje mi spokoju :(
Właśnie czekam na powtórzenie badania, jutro wynik mam nadzieję,że będzie dobrze[emoji3590] póki co brzuszek pobolewa jak na @ , jajniki bolą naprzemian i plamien nie mam, więc nadziei nie tracę [emoji3059] dziś 30dc :)
Dużo zdrówka dla Was [emoji3059][emoji3531]

Hejka dziewczyny.
Wczoraj wieczorem mój mąż oglądał te zdj. USG i pyta się mnie "a ta druga bledsza kropka to też pęcherzyk?" 🤨
Kurde coś tam widać faktycz ale chyba raczej nie pęcherzyk 🤔

Załączniki

• IMG_20201102_181127.jpg
    IMG_20201102_181127.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 122
  • IMG_20201105_090418.jpg
    IMG_20201105_090418.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 130
Cześć dziewczyny, witam się i ja. Wczoraj - w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam testy oraz betę no i stało się. :) Wychodzi mi 4t1d. Wizytę u ginekologa mam w następny piątek, to będzie niecałe 6t. Czy już mogę usłyszeć serduszko? Jutro zrobię ponownie betę by upewnić się czy jest przyrost.
W domu mam trzyletnią córkę a poziom dezorientacji jak przy pierwszej ciąży. 🙈
Serduszko widac ok.6 tygodnia, gdzies wyczytalam ze 22-23 dni od zaplodnienia.

Hej dziewczyny :) jak dziś samopoczucie?
Dzis z rana nawet ok ;) jednego dnia mam lekkie mdłości a drugiego dnia nic jakbym wogole nie byla w ciazy

reklama
Do góry