CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Nie rozumiem was dziewczyny... Po co się pytacie o wynik bety, jak przyrost jest najważniejszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzisiaj ok, tylko ciągle bym spala. Na szczęście praca zdalna, także nikt nie zobaczy jak zafunduje sobie drzemkę kurcze zastanawiam się co z pracą, z jednej strony biurowa a z drugiej dużo stresu no i ten covid nieszczęsny. Wcześniej planowałam jak się da zostać w pracy jak najdłużej ale teraz się zastanawiamHej dziewczyny jak dziś samopoczucie?
Nie rozumiem was dziewczyny... Po co się pytacie o wynik bety, jak przyrost jest najważniejszy
Super! Mnie lekarz tez sie pytał czy potrzebuje zwolnienie ake stwierdziłam, ze wezmę od następnej wizytyHej już po wizycie i Dowcipnej.
Jest pęcherzyk.Kolejna wizyta 16.11.
Dziewczyny nie martwcie się wynikami bety u mnie myślałam, że jest słabo ale Dowcipna mi powiedziała , że jest ok. To początek 6 tc.
30.10 - 138 mlU/ml , 28dc (mam krótkie cykle 26 dni)
02.11 - 355 mlU/ml
04.11 - 836 mlU/ml
TSH : 2.52 (biorę od ok. roku letrox 50 na niedoczynność)
Progesteron :
04.11 - 18 mg/ml.
Zaproponowała mi L4 ze względu na sytuację z covidem i duże ryzyko zarażenia ale najpierw chciałabym powiedzieć szefowej i dokończyć rozpoczęte sprawy w pracy i myślę , że po 16.11 zdecyduję się.
A tu poniżej przedstawiam swój pęcherzyk.Zobacz załącznik 1197211Zobacz załącznik 1197212
Ja w 26 dniu cyklu miałam betę 233,70 jutro ide znowu na betę i inne badania zlecone od lekarza, aoe podobno bety nie na co porównywać bo widełki normy sa ogromneHej. Jaki miałaś wynik bety i w którym dniu cyklu,jeśli mogę zapytac?
Gratuluję ♥dużo zdrówka dla Was
U mnie dzisiaj ok, tylko ciągle bym spala. Na szczęście praca zdalna, także nikt nie zobaczy jak zafunduje sobie drzemkę kurcze zastanawiam się co z pracą, z jednej strony biurowa a z drugiej dużo stresu no i ten covid nieszczęsny. Wcześniej planowałam jak się da zostać w pracy jak najdłużej ale teraz się zastanawiam
Ja jestem fryzjerka i od nastepnej wizyty pójdę na l4 ze względu na covid, prace stojąca i pracę w maseczce przez tyle godzin a mam. Zadyszkę jak chodzę i mówięJa mam pracę biurową z tym , że nie pracuje zdalnie a rotacyjnie i już mam radę od pani ginekolog , że powinnam iść na zwolnienie ze względu na ten cały covid i duże ryzyko zarażenia się w pracy.
Przystopuj trochę. Ja rozumiem że się martwisz o swoją ciążę ale jak tylko wejdę poczytać to są same twoje wpisy a jak dziewczyny między sobą gadają to już się wtrcasz. Wszyscy wiemy że przyrost jest najważniejszy ale może dziewczyna chciała wiedzieć po prostu wynik bety. Przyznam szczerze że przez te wpisy niezbyt miło się w grupie czuje a że termin mam na 2 lipca to rozważam przejście do czerwcowych właśnie ze względu na jedną osobę.
Przystopuj trochę. Ja rozumiem że się martwisz o swoją ciążę ale jak tylko wejdę poczytać to są same twoje wpisy a jak dziewczyny między sobą gadają to już się wtrcasz. Wszyscy wiemy że przyrost jest najważniejszy ale może dziewczyna chciała wiedzieć po prostu wynik bety. Przyznam szczerze że przez te wpisy niezbyt miło się w grupie czuje a że termin mam na 2 lipca to rozważam przejście do czerwcowych właśnie ze względu na jedną osobę.