Dzastaoksy
Fanka BB :)
Też budzę się wcześniej niż zawsze. Dzisiaj nawet kawy nie piłam i funkcjonujeMam tak samo! Od paru dni budzę sie rano i koniec spania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też budzę się wcześniej niż zawsze. Dzisiaj nawet kawy nie piłam i funkcjonujeMam tak samo! Od paru dni budzę sie rano i koniec spania
Też budzę się wcześniej niż zawsze. Dzisiaj nawet kawy nie piłam i funkcjonuje [emoji3526]
Odstawienie wina było trochę smutne xd kawa jednak boli bardziej też od czasu do czasu pije słaba z mlekiem dla przyjemnościJa dwa miesiące odstawiłam kawę, teraz pije tylko czasami jak mam ochotę, ale niezbyt mocną. Pierwszy tydzień jak odstawiałam to była masakra ciągły ból głowy, ale teraz się przyzwyczaiłam i da się żyć bez kawy [emoji3590]
Odstawienie wina było trochę smutne xd kawa jednak boli bardziej też od czasu do czasu pije słaba z mlekiem dla przyjemności
Też bym najchętniej zrobiła, ale nawet nie wiem jak tutaj w DE to zrobić i gdzie..Jutro chce zrobić betę i od razu dzownie do gina, może jakieś hormony muszę brać w związku z wcześniejszą stratą..
O to to i z cynamonemMam dokładnie tak samo, taka kawka ze spienionym mleczkiem [emoji3059]
O to to i z cynamonem
To moze inke ?O napiłabym się, ale teraz kawa działa na mnie tak, że potem całą noc nie mogę zasnąć więc jeżeli nie wypije z samego rana to potem już lipa [emoji45]
To moze inke ?