reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
A kolejna sprawa, mój mąż wczoraj stwierdził, że on teraz boi się ze mną uprawiać seks[emoji28] a ja do niego, czy będzie czekał teraz z 10 miesięcy? Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? [emoji6]

Witamy, zapraszamy
emoji3590.png
na kiedy termin?
chyba 7 lipca , pisze chyba bo zapomniałam kiedy dostałam miesiaczki we wrześniu , zawsze zaznaczałam w kalendarzu ale tel padł i tak na pałe sobie wyliczyłam , z tego co mi świta to końcowka miesiąca więc ginowi podam 30.09

Hejka.
Co do ciąży to wiem tylko ja i mój mąż. Innym planujemy powiedzieć po prenatalnych.

Co do dzieci to mam 2 już prawie nastolatki 12 i 13 lat i syna 8 lat.Jedna ciąża stracona.
Zawsze chcieliśmy 4, więc te będzie ostatnie i o te najdłużej się staraliśmy.

Przyjmuję wpłaty w agencji bankowej, dodatkowo obsługuje sklep z Art. komputerowymi więc przemiał ludzi jest ogromny... Klienci się boją, że znowu nas zamkną dlatego ruch jest dużo większy niż wcześniej.
To tsk jak u mnie... W dodatku dzieci bez masek i nawał pracy bo moze nas zamkną.. I myślę, żeby poruszyć temat l4 juz na pierwszej wizycie bo nie czuje sie zbytnio bezpiecznie

Mam już córkę która w lutym skończy 4 lata, o drugą ciążę walczymy od lutego. Mam niedoczynność tarczycy, PCOS przez co brak samoistych miesiączek i owulacji. Pomimo prawidłowej wagi, w ciążę udało mi się za każdym razem zajść, gdy schudłam kilka kg. No i oczywiście stymulacja letrozolem + duphaston. Oby ten cud trwał, bo już się umawiałam do kliniki niepłodności i na histerioskopie;)

reklama
Do góry