Ania.Wiosenka
Fanka BB :)
Tyle ile dc - czyli dni ciąży czyli na pierwszym tescie 12, na drugim 17 a na trzecim 22To ile dni po owulacji? Pogubiłam się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyle ile dc - czyli dni ciąży czyli na pierwszym tescie 12, na drugim 17 a na trzecim 22To ile dni po owulacji? Pogubiłam się
A też masz pracę bardzo kontaktowa ryzykiem zakażenia itd?Czekam na bijące serduszko, ostatnio miałam ciążę biochemiczną więc boję się powtórki. Jak będę pewna że ciąża rozwija się prawidłowo to powiadomie pracodawcę bo będzie potrzebna osoba na moje zastępstwo
Tyle ile dc - czyli dni ciąży czyli na pierwszym tescie 12, na drugim 17 a na trzecim 22
Wiem, ale kiedy to opisywałam, to tylko dla siebie i nie myślałam wtedy o takich szczegółachDc może być mylące z dniami cyklu, ja np do tego stosuje ten skrót [emoji6]
Stwierdziłam, że nie będę robić bety, żeby się nie stresowac [emoji6]
Dla których z Was to pierwsza dzidzia będzie, a które mają już dzieci, ile i w jakim wieku? [emoji4] Moja to pierwsza ciąża i wymarzona, od kiedy pamiętam marzyłam o rodzinie i dzieciach [emoji3059] zawsze mówiłam, że najpóźniej w wieku 23 będę miała no ale jakoś się tak przeciągnęło i obecnie mam prawie 26, ale uważam że teraz właśnie jest idealny moment na macierzyństwo [emoji4] mam brata 7 letniego więc moja dzidzia będzie miała prawie 8 letniego wujka [emoji23] z kuzynostwa również jestem najstarsza, a mój najmłodszy kuzyn ma obecnie 3 lata [emoji28] a jak wygląda u Was sytuacja? [emoji6]
Dla których z Was to pierwsza dzidzia będzie, a które mają już dzieci, ile i w jakim wieku? [emoji4] Moja to pierwsza ciąża i wymarzona, od kiedy pamiętam marzyłam o rodzinie i dzieciach [emoji3059] zawsze mówiłam, że najpóźniej w wieku 23 będę miała no ale jakoś się tak przeciągnęło i obecnie mam prawie 26, ale uważam że teraz właśnie jest idealny moment na macierzyństwo [emoji4] mam brata 7 letniego więc moja dzidzia będzie miała prawie 8 letniego wujka [emoji23] z kuzynostwa również jestem najstarsza, a mój najmłodszy kuzyn ma obecnie 3 lata [emoji28] a jak wygląda u Was sytuacja? [emoji6]
Ja pracuje w żłobku i teraz się już zastanawiam nad zwolnieniem, bo żłobek to siedlisko bakterii