Ania.Wiosenka
Fanka BB :)
Czasami tak, to macica rośnie i uciska nerwy i okolicę. Nie ma sie czym martwić.Dziewczyny czy was tez tak pobolewa podbrzusze? Tak jajby ciągnięcie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami tak, to macica rośnie i uciska nerwy i okolicę. Nie ma sie czym martwić.Dziewczyny czy was tez tak pobolewa podbrzusze? Tak jajby ciągnięcie?
Dzięki trochę mnie uspokoiłas bo juz zaczęłam się martwić ale plamień nie mamCzasami tak, to macica rośnie i uciska nerwy i okolicę. Nie ma sie czym martwić.
Prawie bez przerwy, takie ciągnięcie w pachwinachDziewczyny czy was tez tak pobolewa podbrzusze? Tak jajby ciągnięcie?
No właśnie... Cos takiego mam to normalne?Prawie bez przerwy, takie ciągnięcie w pachwinach
Dużo zdrówka życzę!Mnie czasami, najczęściej jak muszę np podbiec na pociąg albo za długo wchodzić po schodach. Ja niestety męczę się z przewianym uchem albo z zapaleniem, liczę że wyleczę to sama [emoji45]
Mnie do wczoraj pobolewaly jajniki na zmianę, a dziś boli mnie podbrzusze jak na @Dziewczyny czy was tez tak pobolewa podbrzusze? Tak jajby ciągnięcie?
Miałam teleporadę z medicovera - podobno jak najbardziej, doktor powiedziała mi również że ma to związek również z tym że jestem dość drobna i to pierwsze dziecko (mam 160 cm i 49 kg), dlatego tak szybko odczuwam coś, co może czasami umknąćNo właśnie... Cos takiego mam to normalne?