EweLas92
Zaangażowana w BB
Nie udało się?Dziewczyny, żegnam się z wami. Spokojnej ciąży wam życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie udało się?Dziewczyny, żegnam się z wami. Spokojnej ciąży wam życzę
Nie udało się? [emoji17]
Dużo zdrówka życzę! [emoji3590]
Co???? Co się stało kochana?Dziewczyny, żegnam się z wami. Spokojnej ciąży wam życzę
ehhh.. Bardzo mi przykro Trzymaj się ciepło, zrób dla siebie coś miłego i spróbuj bardzo się nie martwićNiestety, podsejrzewam biochemiczna. Ale to lekarz już zdecyduje
Następnym razem się uda, na pewno. Ja nie mogę mieć prawdopodobnie chłopców, być może miał być :/
Trzymajcie się dzielnie!
Oby! Ja drobna nie jestem mam normalna budowę ale tez pierwsza ciąża
ehhh.. Bardzo mi przykro [emoji26] Trzymaj się ciepło, zrób dla siebie coś miłego i spróbuj bardzo się nie martwić [emoji20]
Jeszcze może ten chłopiec kiedyś się pojawi [emoji173]
Jeju tak mi przykroNiestety, podsejrzewam biochemiczna. Ale to lekarz już zdecyduje
Następnym razem się uda, na pewno. Ja nie mogę mieć prawdopodobnie chłopców, być może miał być :/
Trzymajcie się dzielnie!
Bardzo mi przykroNiestety, podsejrzewam biochemiczna. Ale to lekarz już zdecyduje
Trzymajcie się dzielnie!
Co???? Co się stało kochana? [emoji33][emoji45]