reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Dziewczyny, nie sugerujcie się betami innych! 🙂 po pierwsze wszystko zależy od terminu owulacji,który naprawdę może być różny i tez zobaczcie sobie jak szerokie są zakresy norm dla każdego tygodnia. To, że jedna dziewczyna ma 100 a druga 400 to nic nie znaczy, ważne żeby był przyrost. Trzymam za nas wszystkie kciuki 🙂
Niby tak, ale mimo wszystko myśli krążą same po głowie🙈
Ja również trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, żeby jednak wszystko ułożyło się dobrze ♥️

reklama
Dziewczyny! Tak się rozgadałyście, że nie jestem w stanie was nadrobić a witałam się tu z wami wczoraj ;)

Słuchajcie wizytę u gine mam 12.11 wychodzi 5tc, będzie widać tą moją Żelkę na usg? Zastanawiam się czy nie za wcześnie nawet jak na usg do 10tyg.

Dziewczyny! Tak się rozgadałyście, że nie jestem w stanie was nadrobić a witałam się tu z wami wczoraj ;)

Słuchajcie wizytę u gine mam 12.11 wychodzi 5tc, będzie widać tą moją Żelkę na usg? Zastanawiam się czy nie za wcześnie nawet jak na usg do 10tyg.
U mnie tylko pęcherzyk był, następna wizyta 30.11

Cześć dziewczyny, witam się i ja. Wczoraj - w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam testy oraz betę no i stało się. :) Wychodzi mi 4t1d. Wizytę u ginekologa mam w następny piątek, to będzie niecałe 6t. Czy już mogę usłyszeć serduszko? Jutro zrobię ponownie betę by upewnić się czy jest przyrost.
W domu mam trzyletnią córkę a poziom dezorientacji jak przy pierwszej ciąży. 🙈

Dziękuję za miłe słowa i podniesienie na duchu.
Beta się nie kieruj, najważniejszy jest przyrost [emoji3531]
Może zrób z porannego moczu test i zobacz czy kreseczka ciemnieje? :)
3mam mocno kciuki,żeby było wszystko dobrze![emoji3531]
Ja jutro powtarzam betę, ale czytając jak dziewczyny piszą jaką mają dużą betę w 4 tygodniu to nadzieję mam coraz mniejsza [emoji26]
Do piątku chyba oszaleje [emoji85]

Możesz widziec bicie serca, ale lekarz może nie puścić. Większość nie puszcza na tak wczesnym etapie, myślę, że dobrze robią :)
Cześć dziewczyny, witam się i ja. Wczoraj - w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam testy oraz betę no i stało się. :) Wychodzi mi 4t1d. Wizytę u ginekologa mam w następny piątek, to będzie niecałe 6t. Czy już mogę usłyszeć serduszko? Jutro zrobię ponownie betę by upewnić się czy jest przyrost.
W domu mam trzyletnią córkę a poziom dezorientacji jak przy pierwszej ciąży. [emoji85]

Mamba, dzięki właśnie chodzi mi o to by się dowiedzieć czy jest serduszko, nie muszę słuchać. :)
Jejku, to ja nie pisze jaka mam niską bętę bo zeschizuje.

Hej już po wizycie u Dowcipnej.
Jest pęcherzyk. [emoji4] Kolejna wizyta 16.11.
Dziewczyny nie martwcie się wynikami bety u mnie myślałam, że jest słabo ale Dowcipna mi powiedziała , że jest ok. To początek 6 tc.
30.10 - 138 mlU/ml , 28dc (mam krótkie cykle 26 dni)
02.11 - 355 mlU/ml
04.11 - 836 mlU/ml
TSH : 2.52 (biorę od ok. roku letrox 50 na niedoczynność)
Progesteron :
04.11 - 18 mg/ml.

Zaproponowała mi L4 ze względu na sytuację z covidem i duże ryzyko zarażenia ale najpierw chciałabym powiedzieć szefowej i dokończyć rozpoczęte sprawy w pracy i myślę , że po 16.11 zdecyduję się.

A tu poniżej przedstawiam swój pęcherzyk.
IMG_20201104_213437.jpeg
IMG_20201104_213505.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
W domu mam trzyletnią córkę a poziom dezorientacji jak przy pierwszej ciąży. 🙈
Hej. Jaki miałaś wynik bety i w którym dniu cyklu,jeśli mogę zapytac?
Gratuluję ♥️dużo zdrówka dla Was 🥰

Do góry