G
guest-1713165905
Gość
Dzisiaj 5+5 a jutro mam wizytę [emoji3059]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze karmie piersia ale nie bola poki coJa bez żadnych objawów poza ogromnymi i bolącymi piersiami
Ja dzis 5+4 i tez jutro wizyta na ktora masz?Dzisiaj 5+5 a jutro mam wizytę [emoji3059]
Ja też o 18Ja wizytuje dzisiaj po południu. Trzymajcie kciuki
Jak tam samopoczucie dzisiaj? Mi dziś nie dobrze, czuje ze jestem glodna a zjesc nie moge
Powodzenia ja o 16,30 ;pJa też o 18
Ja też o 18 [emoji16][emoji16]
U mnie tez za szybko pewnie ale idę dla mojego spokoju bo zwolnił sie terminJa o 19:30 [emoji4] u mnie raczej za wcześnie by coś zobaczyć ale ja idę z wynikami progesteronu i TSH a przy okazji moja dowcipna popatrzy sobie na wyniki bety.
Ja jeszcze w nocy nie napadami na lodówkę tylko już któryś dzień budzę się po 4 przed budzikiem na tabletkę .A dlaczego gina zmieniasz jeśli można wiedzieć?Trzeba być dobrej myśli faktycznie jak napisałaś o głodzie to też mam tak że bym coś jadła, a zwłaszcza jak obudzę się w nocy do toalety to bym pół lodówki ograbiła ja zdecydowałam się zmienić ginekologa na czas ciąży, jutro będę dzwonić, patrząc na to co piszecie zastanawiam się jakie terminy będą