reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Ja wstałam strasznie głodna i od razu złapały mnie mega mdłości, głównie z tego głodu. Wcisnęłam w siebie bułkę z masłem, popiłam herbatką i przeszło póki co [emoji846] piersi bolą mnie cały czas, dzisiejszej nocy wyjątkowo...
Jak tam samopoczucie dzisiaj? Mi dziś nie dobrze, czuje ze jestem glodna a zjesc nie moge

reklama
Trzeba być dobrej myśli :) faktycznie jak napisałaś o głodzie to też mam tak że bym coś jadła, a zwłaszcza jak obudzę się w nocy do toalety to bym pół lodówki ograbiła :) ja zdecydowałam się zmienić ginekologa na czas ciąży, jutro będę dzwonić, patrząc na to co piszecie zastanawiam się jakie terminy będą
Ja jeszcze w nocy nie napadami na lodówkę 😜 tylko już któryś dzień budzę się po 4 przed budzikiem na tabletkę .A dlaczego gina zmieniasz jeśli można wiedzieć?

Do góry