reklama
Anio0lek
Fanka BB :)
Polecam książkę: ciężarówka przez 9 miesiecy, oraz język niemowlątPolecacie jakieś książki o ciąży? Dzieciach? Dla mamy i cos dla taty żeby też poczytał co nieco? Wiem, że w internecie jest wszystko ale lubie formy papierowe
Misiactwo
Mnie najbardziej urzekły książki z serii Natuli. Porod naturalny, karmienie piersią, noszenie dzieci, jak zrozumiec male dziecko, rozwoj seksualny dzieci i wiele innych. Madre, wartościowe, propagują rodzicielstwo bliskości
Książki i poradniki dla rodziców - obecnych, przyszłych - Księgarnia Natuli
Książki i poradniki dla rodziców - obecnych, przyszłych ⭐ Postaw na rozwój i budowanie realacji w rodzinie ⭐ Sprawdź ofertę książek!
natuli.pl
Mercy89
Mój mi od razu zapowiedzial że większość kociet czuje ciągnięcie, albo bóle podobne do miesiączkowych i żebym się nie martwila
U mnie z tego wszystkiego bezsenność się pojawiła, wiecie czy w ciąży można brać melatoninę?Ja też wolałabym zeby brzuch mnie nie bolał jutro wy pytam ginekologa czy to normalne
Gigi Tg
Ja wTeraz byłam za szybko, ale duphaston mi się skończył więc musiałam iść.
Przy synu byłam w 7 tyg. było serduszko, kazał zrobić badania w i 9 tygodniu miałam wizytę i zakładał kartę ciąży.
Mi nic nie przepisała mimo że wiedziała że poprzednia ciąża była zagrożona i byłam na podtrzymaniu (założyłam kartę w 6 tyg jak już było serduszko )Dodam że ciążę prowadził inny lekarz ale z tej samej przychodni. Powiedziala że w poprzedniej ciąży nawet jak bym leżała plackiem to nie utrzymałbym jej bo kosmówka się odklejała i najwidoczniej płód był uszkodzony Teraz wszystko ok . Mówiła że jak ciąża ma się utrzymać to się utrzymie. Dała tylko badania na TSH i ft4 bo mam Hashimoto.Teraz byłam za szybko, ale duphaston mi się skończył więc musiałam iść.
Przy synu byłam w 7 tyg. było serduszko, kazał zrobić badania w i 9 tygodniu miałam wizytę i zakładał kartę ciąży.
Gigi Tg
Ja też nie mam za wiele objawów brzuch mnie od czasu do czasu pobolewa i piersi bolą ,mam je wrazliwe . No i częściej jestem głodna .Ja też z synem nie miałam żadnych objawów tylko w późniejszym czasie piersi się powiększyły i to wszystko. O dziwo w tej ciąży jestem spokojna mimo że poprzednią straciłam Może to dobry znak ?Będzie dobrze dziewczyny.
U mnie też objawów tyle co kot napłakał, aczkolwiek większość chyba przychodzi w okolicy 6-7 tygodnia więc jeszcze się okaże.
Pierwsza ciąża też była bez objawów u mnie. Mialam tylko ssanie w brzuchu zaraz po wstaniu, musialam zjeść coś na szybko. Teraz nic a nic się nie dzieje jeszcze.
Staram się nie martwić i myśleć pozytywnie.
Mercy89
Trzeba być dobrej myśli faktycznie jak napisałaś o głodzie to też mam tak że bym coś jadła, a zwłaszcza jak obudzę się w nocy do toalety to bym pół lodówki ograbiła ja zdecydowałam się zmienić ginekologa na czas ciąży, jutro będę dzwonić, patrząc na to co piszecie zastanawiam się jakie terminy będąJa też nie mam za wiele objawów brzuch mnie od czasu do czasu pobolewa i piersi bolą ,mam je wrazliwe . No i częściej jestem głodna .Ja też z synem nie miałam żadnych objawów tylko w późniejszym czasie piersi się powiększyły i to wszystko. O dziwo w tej ciąży jestem spokojna mimo że poprzednią straciłam Może to dobry znak ?
G
guest-1672688487
Gość
Jak tam samopoczucie dzisiaj? Mi dziś nie dobrze, czuje ze jestem glodna a zjesc nie moge
reklama
G
guest-1713165905
Gość
Ja bez żadnych objawów poza ogromnymi i bolącymi piersiami
Jak tam samopoczucie dzisiaj? Mi dziś nie dobrze, czuje ze jestem glodna a zjesc nie moge