reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Polecacie jakieś książki o ciąży? Dzieciach? Dla mamy i cos dla taty żeby też poczytał co nieco? 😉 Wiem, że w internecie jest wszystko ale lubie formy papierowe 😁🙈

reklama
Mnie najbardziej urzekły książki z serii Natuli. Porod naturalny, karmienie piersią, noszenie dzieci, jak zrozumiec male dziecko, rozwoj seksualny dzieci i wiele innych. Madre, wartościowe, propagują rodzicielstwo bliskości :)

Mój mi od razu zapowiedzial że większość kociet czuje ciągnięcie, albo bóle podobne do miesiączkowych i żebym się nie martwila
Ja też wolałabym zeby brzuch mnie nie bolał jutro wy pytam ginekologa czy to normalne
U mnie z tego wszystkiego bezsenność się pojawiła, wiecie czy w ciąży można brać melatoninę?

Teraz byłam za szybko, ale duphaston mi się skończył więc musiałam iść.
Przy synu byłam w 7 tyg. było serduszko, kazał zrobić badania w i 9 tygodniu miałam wizytę i zakładał kartę ciąży.
Ja w
Teraz byłam za szybko, ale duphaston mi się skończył więc musiałam iść.
Przy synu byłam w 7 tyg. było serduszko, kazał zrobić badania w i 9 tygodniu miałam wizytę i zakładał kartę ciąży.
Mi nic nie przepisała mimo że wiedziała że poprzednia ciąża była zagrożona i byłam na podtrzymaniu (założyłam kartę w 6 tyg jak już było serduszko )Dodam że ciążę prowadził inny lekarz ale z tej samej przychodni. Powiedziala że w poprzedniej ciąży nawet jak bym leżała plackiem to nie utrzymałbym jej bo kosmówka się odklejała i najwidoczniej płód był uszkodzony 😞Teraz wszystko ok . Mówiła że jak ciąża ma się utrzymać to się utrzymie. Dała tylko badania na TSH i ft4 bo mam Hashimoto.

Będzie dobrze dziewczyny.
U mnie też objawów tyle co kot napłakał, aczkolwiek większość chyba przychodzi w okolicy 6-7 tygodnia więc jeszcze się okaże.
Pierwsza ciąża też była bez objawów u mnie. Mialam tylko ssanie w brzuchu zaraz po wstaniu, musialam zjeść coś na szybko. Teraz nic a nic się nie dzieje jeszcze.
Staram się nie martwić i myśleć pozytywnie.
Ja też nie mam za wiele objawów brzuch mnie od czasu do czasu pobolewa i piersi bolą ,mam je wrazliwe . No i częściej jestem głodna .Ja też z synem nie miałam żadnych objawów tylko w późniejszym czasie piersi się powiększyły i to wszystko. O dziwo w tej ciąży jestem spokojna mimo że poprzednią straciłam 😞 Może to dobry znak ?

Ja też nie mam za wiele objawów brzuch mnie od czasu do czasu pobolewa i piersi bolą ,mam je wrazliwe . No i częściej jestem głodna .Ja też z synem nie miałam żadnych objawów tylko w późniejszym czasie piersi się powiększyły i to wszystko. O dziwo w tej ciąży jestem spokojna mimo że poprzednią straciłam 😞 Może to dobry znak ?
Trzeba być dobrej myśli :) faktycznie jak napisałaś o głodzie to też mam tak że bym coś jadła, a zwłaszcza jak obudzę się w nocy do toalety to bym pół lodówki ograbiła :) ja zdecydowałam się zmienić ginekologa na czas ciąży, jutro będę dzwonić, patrząc na to co piszecie zastanawiam się jakie terminy będą

reklama
Do góry