reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Hej, chciałabym się nieśmiało przywitać. Dzisiaj 5 tydz + 5 dni i na USG tylko pęcherzyk ciążowy, 10.40 mm, termin na 1.06.2021. To moja 3 ciąża, z pierwszej mam 5 letniego synka, druga ciąża niestety biochemiczna (koniec maja tego roku). W zeszły poniedziałek beta 3526, w środę 6825. Miałam nadzieję że na dzisiejszej wizycie zobaczę już zarodek, ale niestety ciąża młodsza niż wynika z ostatniej miesiączki, lekarz mówił żeby się nie martwić, to całkiem normalne i kolejna wizyta za 2 tygodnie. Chociaż po przeżyciach w maju, strasznie się boję i szczerze nie wiem jak wysiedzę te 2 tygodnie [emoji848] od pozytywnego testu biorę duphaston 2 razy dziennie.

Przepraszam, że tak się rozpisałam [emoji6][emoji10]
Gratuluję i trzymam kciuki [emoji4] na pewno będzie dobrze [emoji846]

Cześć dziewczyny,

Ja cały czas Was podczytuje. Ja założyłam ten temat i pisałam tu do 'kontaktu' babyboom , żeby przenieśli temat do przyszłych mam. Bez odzewu, jak któraś chce to może założyć nowy w odpowiedniej kategorii.

U mnie krecha bardzo bardzo wyraźna. Z rana wymiotuje, głownie po kawie. Specjalnego apetytu brak. Mój gin jest na kwarantannie, będę próbować znów w przyszłym tygodniu się dodzwonić. Ile u Was bierze prywatnie ginekolog?
Badań żadnych nie robiłam, chyba dlatego żeby nie myśleć jakby były złe... Mierze temperaturę codziennie rano i utrzymuje się na 37,2..3.

Powiem Wam, że to będą ciężkie czasy . Ten wirus, strajki... ciężko dostać się do szpitala..

Cześć dziewczyny,

Ja cały czas Was podczytuje. Ja założyłam ten temat i pisałam tu do 'kontaktu' babyboom , żeby przenieśli temat do przyszłych mam. Bez odzewu, jak któraś chce to może założyć nowy w odpowiedniej kategorii.

U mnie krecha bardzo bardzo wyraźna. Z rana wymiotuje, głownie po kawie. Specjalnego apetytu brak. Mój gin jest na kwarantannie, będę próbować znów w przyszłym tygodniu się dodzwonić. Ile u Was bierze prywatnie ginekolog?
Badań żadnych nie robiłam, chyba dlatego żeby nie myśleć jakby były złe... Mierze temperaturę codziennie rano i utrzymuje się na 37,2..3.

Powiem Wam, że to będą ciężkie czasy . Ten wirus, strajki... ciężko dostać się do szpitala..
Powiem Ci ze tez łapie lekkiego stresa przez to wszystko, a z drugiej strony nie chciałam już dłużej czekać z dzieckiem bo to też nie metoda. Zastanawiam się kiedy w pracy się przyznać, jak na razie badam teren. :) co do giną poczekam jeszcze ze 2,3 dni i zacznę coś organizować, prawdopodobnie NFZ wspomagane prywatnie

reklama
Do góry