reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Hej dziewczyny podyczytuje Was cały czas, ale nie miałam ostatnio siły pisać. Synkowi wychodzą 4 czwórki naraz i jestem wykończona zwłaszcza noce nieprzespane. Walcze cały czas z cukrami na czczo dietą i jakoś czuje że jednak skończę na insulinie. Wizyte prywatnie u diabetologa mam dopiero na 30 listopada. Do ginekologa chodzę prywatnie i zapisałam się tez na nfz bo badania krwi będą za darmo. Jestem z Bydgoszczy i mam skończone 37 lat.
Za wszystkie wizytujące trzymam kciuki. Pozdrawiam Was serdecznie[emoji846]

reklama
Ja tak miałam dlatego z mężem w momencie rozpoczęcia starań obydwoje przestaliśmy pić kawę. Pierwsze dwa tygodnie to był dramat, ciągły ból głowy i zmęczenie. Teraz już nie potrzebuje [emoji3590]
ja pije jedna kawe z dwoch wylezczek, tez bez kawy jestem zgon... a co herbaty to nigdy me bylam jakas mega zwolenniczka, raz na miesiac jak moj z imbirem zrobi to wypije.

reklama
Cześć dziewczyny :) ja mam 29 lat, pierwsza ciąża 🙂 małopolska.

Jestem po wizycie. Dziś 8+2 i 2 cm 🙂 dostałam skierowanie na badanie krwi w kierunku wirusów i mam się z nimi pojawić juz za tydzień, żeby wyrobić się przed 10 tygodniem- to skierowanie od lekarza na NFZ. Chodze tez do lekarza prywatnie, ale zdecydowałam się robić badania krwi w ramach funduszu- szczególnie te poczatkowe, bo jednak troche to kosztuje 🙂
Jeśli chodzi o samopoczucie to u mnie raz lepiej raz gorzej. Brzuch wieczorem wystajacy 😀

Do góry