reklama
D
doublimam
Gość
superDziewczyny wszystko prawidlowo jak na ten tydzien. Pecherzyk 6.4 mm cos tam w przyblizeniu bylo widac ale Pani kazala przyjsc za 2 tyg. bedzie juz wiecej
K
Katijah
Gość
Aktualnie który tc?Dziewczyny wszystko prawidlowo jak na ten tydzien. Pecherzyk 6.4 mm cos tam w przyblizeniu bylo widac ale Pani kazala przyjsc za 2 tyg. bedzie juz wiecej
Sorry trudno zapamiętać
G
guest-1713165905
Gość
Ja tak samo, w poprzedniej straconej ciąży miała być właśnie Łucja i mówiliśmy ciągle Łusia a później po stracie jak tylko usłyszałam te imię to płacz.. ustaliliśmy że nie ustalimy imienia do bezpiecznego 20-30 tygodnia
Ja na razie imion nie szukam. Boje się zapeszyc.
Sarciasta
Fanka BB :)
nawet nie zwrocilam uwagi ale poczatek 5 jakos tak.. narazie badan nie zlecila nic.Aktualnie który tc?
Sorry trudno zapamiętać
K
Katijah
Gość
SuperJa po wizycie, mam 6+7
Zarodek 0.8 cm
Wszystko gra
Wstępny termin 1 lipca
sylwunia82
Ja też porównuję moje objawy z ciąża która straciłam. W lipcu miałam zabieg, ciąża zatrzymana w 6 tyg. Po owulacji miałam wszelkie możliwe objawy jakie można tylko mieć w ciąży, które zaczęły mijać po zabiegu. Teraz też oprócz mega zmęczenia nic mi nie dolega. Mój termin wstępnie tak jak Twój na 21 lipca. U mnie dzisiaj 4t3d.Teraz już musi być dobrze i innego wyjścia nie ma.Witam, test pozytywny zrobiony 13 w piatek, w sierpniu poronilam w 12 tc. Teraz bedzie dobrze musi byc termin wyliczylam na 21.07. Dopiero odkrylam ten temat, niepotrzebnie zakladalam swoj.
Troszke niepokoi mnie brak nabrzmialych i bolesnych piersi. Ostatnio to byl pierwszy znak ciazy, a teraz sa miekkie, zwyczajne. Czuje czasem lekkie klucia w brodawkach, bola moze minimalnie po boku. To dopiero 4t6d. Pozdrowienia dla wszystkich!!
reklama
jagoo2
I bedzie, tak sobie powtarzajJa też porównuję moje objawy z ciąża która straciłam. W lipcu miałam zabieg, ciąża zatrzymana w 6 tyg. Po owulacji miałam wszelkie możliwe objawy jakie można tylko mieć w ciąży, które zaczęły mijać po zabiegu. Teraz też oprócz mega zmęczenia nic mi nie dolega. Mój termin wstępnie tak jak Twój na 21 lipca. U mnie dzisiaj 4t3d.Teraz już musi być dobrze i innego wyjścia nie ma.