reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Ja biorę od owu progesteron w tym momencie dzienną dawkę mam 900mg ale przepisana przez lekarza.
Dziewczyny, a czy którejś z was lekarz zapisał tak bardziej zapobiegawczo luteinę albo duphason? Ja biorę od pozytywnego testu bo miałam dwa opakowania w domu (dwa miesiące temu poroniłam w 5tyg), teraz problemu z progesteronem raczej nie mam bo tydzień temu wynosił 38ng, ale biorę tak czy siak 2x1. Zastanawiam się co na to powie ginekolog na wizycie za tydzień (idę do innego, bo ma bardzo dobre opinie, więc powiem mu że poprzedni lekarz zalecił)

reklama
pewnie tak bo to 1 wizyta [emoji39] domyalam sie ze nic jeszcze nie bedzie widac . Ale ciekawa jestem jak to tam w ogole wyglada u mnie w brzuszku [emoji7]
Ja byłam na pierwszej wizycie jakoś 4 + tc i był piękny pęcherzyk, wczoraj byłam na drugiej wizycie 6+5 tc i było już serduszko. Jeszcze nie słyszałam ale pani doktor mówiła, że widać tętno [emoji4] więc wierze , że możesz miło się zaskoczyć [emoji4] powodzenia

reklama
Do góry