reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2021

Witam, test pozytywny zrobiony 13 w piatek, w sierpniu poronilam w 12 tc. Teraz bedzie dobrze musi byc :) termin wyliczylam na 21.07. Dopiero odkrylam ten temat, niepotrzebnie zakladalam swoj.
Troszke niepokoi mnie brak nabrzmialych i bolesnych piersi. Ostatnio to byl pierwszy znak ciazy, a teraz sa miekkie, zwyczajne. Czuje czasem lekkie klucia w brodawkach, bola moze minimalnie po boku. To dopiero 4t6d. Pozdrowienia dla wszystkich!!
Kochana, jestem czwarty raz w ciąży i w trzech poprzednich nie miałam żadnych bolesnych piersi, nawet nie widziałam że to objaw ciąży. Za to w tej to się dotknąć nie da a swędzenieee.....nie do zniesienia ;) każda ciąża inna. W pierwszej żygałam jak kot, w dwóch następnych w ogóle nic, a w tej mdli mnie tak że boję się lodówki otworzyć bo od razu wszystko mi podchodzi do góry ;) ale wymiotów brak.

reklama
Hej hej hej,

Na razie o imionach myślę luźno, dla chłopca wchodzą w grę trzy: Jonasz, Witek i Wojtek.
Dla dziewczynki będę miała problem zapewne, ale na pewno rozważę Rozalię. Czekam na propozycje rodzinki, w sensie męża i córek, ale z doświadczenia wiem, że jedności nie będzie 😂dlatego ostateczna decyzja należy do mnie, w końcu to ja noszę ciężki brzuszek przez 9 miesięcy 😁

Wszystkim dzisiaj wizytującym powodzenia! ✊

Miłego dzionka!

W kwestii imion jeszcze nie rozmawialiśmy, jednak bardzo podobają mi się żeńskie imiona na I - Iga, Izabela, Inga.
Dla chłopca trudniej, chciałabym coś prostego i uniwersalnego z racji tego że większość rodziny mamy rozsypaną po świecie i w razie czego chciałabym aby imię było w miarę proste w wymowie i zapisie, ale jeszcze nie wybrałam jakie 😂
Z zaobserwowanych objawów (6+4) to niestety mocno powiększające się piersi - z racji tego że jestem dość drobna, zaczynam już wyglądać karykaturalnie 🙈+ ciągłe zmęczenie i lekkie mdłości - do zajedzenia
Ja. Mam Ige cudowne imię 😂😂😂 pasuje jak ulał do mojej cwaniary

Witaj. Piątek 13-go okazał się szczęśliwy, gratulacje 😁
U mnie II kreseczki bladziochy pojawiły się 12.11. Termin porodu ( modle się żeby wszystko było ok ) 18.07.2021. Mnie do tej pory bolały piersi i coś się działo w podbrzuszu od wczoraj zero nic. Byłam rano na becie więc do 14 siedzę jak na szpilkach i wariuje czy wynik będzie ok.
Kurde jak wy liczycie te terminy ja test zrobiłam w dniu @ czyli 4.11 a termin na 15.07 🤔

reklama
Do góry