agnieszka_g85
Początkująca w BB
Odebrałam dziś drugie hcg i 13 .11 było 741 a dziś 3090,17 więc raczej jest wszystko oki teraz tylko dostać się do lekarza i będzie oki .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo , też nie chcę ryzykowaćMy nic a nic nie działamy ze względu na poprzednie poronienie nie chcemy ryzykować [emoji43]
Będzie widać. Trzymam kciukiJa jestem w 7tc (6+5) i dziś o 15:20 mam drugą wizytę... Tak mnie ciekawi czy dziś też tak jak Ty usłyszę [emoji3590] , na samą myśl się wzruszam [emoji3064]
Ja mam ale serduszka jeszcze wtedy nie bylo.A jeszcze mi się przypomniało czy któraś ma już kartę ciazową?
Ja jestem na 21lipca a wg drugiej apki na 24 lipcaA dzisiaj zrobiłam test i kreska już wyraźna więc chyba mogę zacząć się cieszyć ❤ z tego co widzę nie ma tu jeszcze nikogo z terminem na koniec lipca, pewnie jeszcze dużo dziewczyn dołączy
Zobacz załącznik 1202069
Ja robiłam tylko dwa razy bete. Mysle ze bez sensu zebys sie kula tyle razy ja mam wizytę w sobote i tez sie niecierpliwieDziewczyny, w zeszły wtorek robiłam betę i było 320, później powtarzałam w czwartek i było już ponad 760. Wizytę mam umówiona na wtorek za tydzień, myślicie że w tym tygodniu powinnam znów robić betę? W dniu wizyty będę 6+0, nie wiem czy jest sens powtarzać to, a z drugiej strony już nie mogę się dowiedzieć co i jak, ta niepewność mnie wykańcza
Dla "świetego spokoju" bym zrobiłaDziewczyny, w zeszły wtorek robiłam betę i było 320, później powtarzałam w czwartek i było już ponad 760. Wizytę mam umówiona na wtorek za tydzień, myślicie że w tym tygodniu powinnam znów robić betę? W dniu wizyty będę 6+0, nie wiem czy jest sens powtarzać to, a z drugiej strony już nie mogę się dowiedzieć co i jak, ta niepewność mnie wykańcza
Dziękuję, właśnie też tak mi rozum podpowiada ale lepiej jeszcze to usłyszeć od kogoś [emoji6] Martwię się że lekarz stwierdzi młodsza ciąże, a u mnie to niemożliwe, znak dokładnie datę poczęcia, później mąż był w delegacji więc nie ma szans na to [emoji849] Czekanie jest okropneJa robiłam tylko dwa razy bete. Mysle ze bez sensu zebys sie kula tyle razy ja mam wizytę w sobote i tez sie niecierpliwie