reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2021

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy :) Mój termin to 12 lipiec. To moja czwarta ciąża i mam nadzieje że tym razem to będzie w końcu dziewczynka ;) W domu trzech synów. Pierwsza (5+3tc) wizyta za mną. Pęcherzyk JEST ciałko żółte JEST zarodek JEST. Także się ciesze bo za mną 3 poronienia :( Obecnie 6+1 i codzienne brudzenia od jakiś 2 tygodni.. któraś tak ma?? Lekarz twierdzi że może tak być bo na jajniku z którego uwolniło się jajeczko zrobiła się mini torbiela... hmm zastanawiam się czy nie przejść się jeszcze na wizytę w tym tygodniu dla pewności 🧐

Dziewczyny, w zeszły wtorek robiłam betę i było 320, później powtarzałam w czwartek i było już ponad 760. Wizytę mam umówiona na wtorek za tydzień, myślicie że w tym tygodniu powinnam znów robić betę? W dniu wizyty będę 6+0, nie wiem czy jest sens powtarzać to, a z drugiej strony już nie mogę się dowiedzieć co i jak, ta niepewność mnie wykańcza

Dziewczyny, w zeszły wtorek robiłam betę i było 320, później powtarzałam w czwartek i było już ponad 760. Wizytę mam umówiona na wtorek za tydzień, myślicie że w tym tygodniu powinnam znów robić betę? W dniu wizyty będę 6+0, nie wiem czy jest sens powtarzać to, a z drugiej strony już nie mogę się dowiedzieć co i jak, ta niepewność mnie wykańcza
Ja robiłam tylko dwa razy bete. Mysle ze bez sensu zebys sie kula tyle razy ;) ja mam wizytę w sobote i tez sie niecierpliwie

Dla "świetego spokoju" bym zrobiła ;)

reklama
Ja robiłam tylko dwa razy bete. Mysle ze bez sensu zebys sie kula tyle razy ;) ja mam wizytę w sobote i tez sie niecierpliwie
Dziękuję, właśnie też tak mi rozum podpowiada ale lepiej jeszcze to usłyszeć od kogoś [emoji6] Martwię się że lekarz stwierdzi młodsza ciąże, a u mnie to niemożliwe, znak dokładnie datę poczęcia, później mąż był w delegacji więc nie ma szans na to [emoji849] Czekanie jest okropne

Do góry