pyzatka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny,jak samopoczucie?
Macie jakieś objawy ciążowe?
U mnie pojawiają się tylko bóle podbrzusza i od czasu do czasu mocniejszy ból jajnika.
Dodatkowo zauważyłam u siebie dziś różowy śluz odrobinkę,ale jednak sprawdziłam szyjkę i zauważyłam,że jest uchylona już nie zamknięta jak dotychczas niestety na wizytę u położnej nie mam co liczyć, powiedziała,żebym zadzwoniła jak będzie dużo krwi jutro idę zrobić betę, choć w ten sposób sprawdzę czy przyrasta czy też zaczyna spadać, mam zle przeczucia,że i tym razem sie nie uda
Staram się tak nie myśleć, ale jednak jest to silniejsze ode mnie.Pierwsze USG dopiero 1 grudnia
Spokojnie, nie przyciągają czarnych scenariuszy. Nie znam się na krwawienie podczas ciąży bo nie doświadczyłam tego, ale wiem ze moja bratowa miała takie plamienia i dostała jakieś leki i po jakimś czasie przeszło. Może tu na forum dziewczyny maja podobne doświadczenia. Zrób betę, głowa do góry.
Ja tez objawów jeszcze nie mam, jedynie czasami boli podbrzusze. W poprzedniej ciąży miałam już nabrzmiałe i mega wrażliwe piersi, ale nie martwię się na zapas. Jeszcze będziemy tęskniły za takim stanem, klęcząc nad miska wc.