Kruszynka1988
Fanka BB :)
Ja zrobiłam przed wizytą u ginekologa bo zależało mi na tym żeby mi od razu powiedziała czy zwiększamy dawkę letroxu czy nie.
U mnie było tak 1 miesiąc dostałam plamień które trwały tydzień aż do bolesnej @, po @ od razu poszłam do ginekolog i ona przepisała mi dupashon i już następnej @ nie dostałam [emoji4] [emoji846]
U mnie było tak 1 miesiąc dostałam plamień które trwały tydzień aż do bolesnej @, po @ od razu poszłam do ginekolog i ona przepisała mi dupashon i już następnej @ nie dostałam [emoji4] [emoji846]
Dziewczyny, mam pytanie.
Od miesiąca reguluje sobie tsh bo było na poziomie 3,5 lekiem eltroxin. Ginek radził by po miesiącu jeśli nie zajdę w ciąże zrobić ponownie badanie. No ale udało się, zaszłam w ciąże. I zastanawiam się czy zrobić te tsh przed wizyta u ginekologa czy narazie sobie darować bo pewnie mi zleci m.in. te badanie? Oczywiście eltroxin dalej biorę, zgodnie z zaleceniem.
W ogóle, taka rozkminka. Prawie rok staraliśmy się z mężem o kolejne dzieciątko, a wystarczyło wcześniej jedynie wdrożyć jeden lek i zaoszczędzić sobie tyle miesięcy rozczarowań. [emoji85]