Myslniczek
Fanka BB :)
Ja dostaje l4 na 3 tyg i co 3 mam wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To moja 2 ciąża pierwsza była biochemiczna, poza tym jest wszystko dobrze.
Chodzę na NFZ, może tu tkwi szkopuł. Tak jak już kiedyś pisałam, lekarz byl super jak szlam na zwykła wizytę, po tabletki czy na cytologię, a przy prowadzeniu ciąży jakieś inne zachowanie, nie rozumiem tego. Inne moje znajome na NFZ chodzą i żadnych problemów z wystawieniem l4. A tu takie stresy przeżywam.Si.Kat powiem Ci, że pierwszy raz słyszę, żeby gin takie problemy robił z L4 już po połowie ciąży. Chodzisz prywatnie? Może chodzi o kasę i płatność za wizyty co 2 a nie co 3/4 tyg?
Trzymam kciuki :-)Hej, ja mam termin z om na 31.07 a z usg raz było 3.08, później 1.08 także witaj w klubie Gratuluje córeczki oraz ślubu Pochwał się prezentem od dziadków, większość z nas nadal szuka tego idealnego wózka. U mnie lekarz na pierwszych prenatalnych tez zasugerował dziewczynkę,natomiast mój lekarz prowadzący nie umiał nic zobaczyć, bo maleństwo się tak układa dziwnie przed każda wizyta także tkwię w niewiedzy, aczkolwiek jest mi to totalnie obojętne, najważniejsze aby maleństwo byli zdrowe. W poniedziałkowe południe mam badania połówkowe, może wtedy się uda dowiedzieć
I dziewczyny prośba do Was, trzymajcie kciuki za nas w poniedziałek, aby wszystko było dobrze, bo ja już cały dom posprzątałam i zastanawiam się nad piwnica i garażem tak ze stresu chodzę i szukam zajęć...
Powodzenia trzymam kciukiTrzymam kciuki :-)
Ja też jutro połówkowe i trochę się denerwuje, bo nie miałam USG od stycznia. Może w końcu dowiemy się kto u mnie mieszka :-)