reklama
rena-chan
Fanka BB :)
Dziewczyny czy według Was (tych, które przechodziły ciąże conajmniej dwa razy) płeć można poznać po tym jak się ciąże przechodzi? Tzn. Jeśli tak samo to pewnie płeć będzie ta sama co w poprzedniej ciąży a jak inaczej to oznacza przeciwną płeć?
Aguu
Wg mnie nie. Wszystkie 4 u mnie bardzo podobne poki co.Dziewczyny czy według Was (tych, które przechodziły ciąże conajmniej dwa razy) płeć można poznać po tym jak się ciąże przechodzi? Tzn. Jeśli tak samo to pewnie płeć będzie ta sama co w poprzedniej ciąży a jak inaczej to oznacza przeciwną płeć?
Ennis92
No chyba nie bo ja już miałam [emoji23] widać jak się czytaHej wszystkim.. ja dzis na jednodniowym urlopie..Luuzz.po wizycie :wszystko ok.wyniki mam dobre..maluszek też rośnie. Potwierdzony chłopczyk. W środę mam polowkowe-chyba pierwsza ??
plastulinka
Ja też już po.[emoji16]Hej wszystkim.. ja dzis na jednodniowym urlopie..Luuzz.po wizycie :wszystko ok.wyniki mam dobre..maluszek też rośnie. Potwierdzony chłopczyk. W środę mam polowkowe-chyba pierwsza ??
Hej wszystkim.. ja dzis na jednodniowym urlopie..Luuzz.po wizycie :wszystko ok.wyniki mam dobre..maluszek też rośnie. Potwierdzony chłopczyk. W środę mam polowkowe-chyba pierwsza ??
Gratuluje. Ja już po połówkowych(pierwszym, drugie 7 marca) i kilka innych dziewczyn też. Ennis ma zawsze wszystkie wizyty jako pierwsza wiec można w ciemno obstawiać ze ona już po, choć w sumie ma mieć jeszcze powtórkę.
natka_z
Jest jakiś powód dla którego robicie dwa razy to badanie?Gratuluje. Ja już po połówkowych(pierwszym, drugie 7 marca) i kilka innych dziewczyn też. Ennis ma zawsze wszystkie wizyty jako pierwsza wiec można w ciemno obstawiać ze ona już po, choć w sumie ma mieć jeszcze powtórkę.
Ennis92
Jest jakiś powód dla którego robicie dwa razy to badanie?
Młody się chowal i miał w doopie że chcemy go zbadać.Też mnie to ciekawi ..czytałam że czasem dzidzia mało się rusza i nie wszystko widać..Ale wtedy drugi raz płacicie?Czy w ramach tamtej wizyty?
Także lekarz po godzinie stwierdził że nie ma co go męczyć i damy mu czas żeby podrosl.
Ja nie place za wizyty, w UK się nie płaci
reklama
Jest jakiś powód dla którego robicie dwa razy to badanie?
Ja dostałam skierowanie na połówkowe do certyfikowanego lekarza. Ale oni tam robią bardzo późno bo zwykle 23-24 tydzień. Tłumaczenie jest takie,że wtedy dobrze widać serce i można zrobić echo. W związku z tym, że wypada to tak późno to moja ginekolog robiła mi pierwsze połówkowe w 21 tygodniu(20+2). Ja jej ufam i wiem, że umie robić usg ale w pierwszej ciąży zrobiłyśmy dokładnie to samo. Mnie się należy darmowe usg w specjalistycznym ośrodku ze względu na wiek. Ja się cieszę bo dwie okazje do podglądania maluszka. A przy pierwszym usg nie chciała się ładnie ustawić do zdjecia[emoji6]