reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A co do podgrzewacza do chusteczek - na pewno nie planuję - dwie, trzy można spokojnie podgrzać w dłoni, a myślę, że jak potrzebne jest więcej, to prościej chyba użyć po prostu wody? Mam takie myjeczki bambusowe 10x10cm, ciut grubsze, kupiłam paczkę, jedną zabrałam dla siebie [emoji23] (idealna do podmywania się [emoji6])

A poza domem to już w ogóle, bo pewnie nikomu nie chciałoby się tego nosić ;)

Ale ja to w ogóle minimalistką jestem.... [emoji15]

A co do podgrzewacza do chusteczek - na pewno nie planuję - dwie, trzy można spokojnie podgrzać w dłoni, a myślę, że jak potrzebne jest więcej, to prościej chyba użyć po prostu wody? Mam takie myjeczki bambusowe 10x10cm, ciut grubsze, kupiłam paczkę, jedną zabrałam dla siebie [emoji23] (idealna do podmywania się [emoji6])

A poza domem to już w ogóle, bo pewnie nikomu nie chciałoby się tego nosić ;)

Ale ja to w ogóle minimalistką jestem.... [emoji15]
Ja nic z takich rzeczy nie mam. Juz i tak mam sporo zagracone. Bede kupowac w razie potrzeby na bierzaco.

Ogladalam przed chwila "Porod w dziczy" :D codziennie nowy odcinek jest i przestalam sie obawiac czegokolwiek :D Dziewczyna rodzila w nocy w lesie, zimno, kojoty itp. i wszystko ok:D

Dziewczyny które macie poduszkę motyla czy moglybyscie podesłać mi wymiary? Chciałabym uszyc bo mam dużo takich mniejszych kawałków materiałów ale nie mam wykroju bo wrzuciłam [emoji85]

Ja nic z takich rzeczy nie mam. Juz i tak mam sporo zagracone. Bede kupowac w razie potrzeby na bierzaco.

Ogladalam przed chwila "Porod w dziczy" :D codziennie nowy odcinek jest i przestalam sie obawiac czegokolwiek :D Dziewczyna rodzila w nocy w lesie, zimno, kojoty itp. i wszystko ok:D

Hahahaha myślisz że każda z nas powinna sobie dla wszystkiego zapodać taki seans? :D Dla odwagi? ;)

No równowaga w przyrodzie musi być :D inni nadrabiają za nas :p

Taaaaak : D Ale to dobrze, PKB się nakręca :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry