reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czy Wy też tak macie, że śni Wam się poród? Mi już chyba z piątą noc z rzędu, co noc rodzę :-) :)
Teraz nie, ale w 1 ciąży tak miałam. Chyba z lęku przed nieznanym za dużo o tym myślałam i wyobrażałam sobie. Teraz wiem co mnie czeka, więc wolę o tym nie myśleć, póki nie przyjdzie czas :)

reklama
Ja od początku się nastawilam na datę 31 lipca, dzień po terminie. Każdą inną przyjmę z radością, chyba że wskoczę na sierpień to chyba wyjdę z siebie :)
Ja mam termin na 18 a biorę pod uwagę nawet 31 lipca więc daje sobie dużo czasu [emoji16] chcialabym się zmieścić w lipcu [emoji16] chociaż dużo osób liczy na termin bliższy 18 bo mojego Kuby siostra specjalnie bierze urlop i przyjeżdża by móc zobaczyć Lenke [emoji16] a do Polski wpada tylko na raz na rok

Dziewczyny czy Wy też tak macie, że śni Wam się poród? Mi już chyba z piątą noc z rzędu, co noc rodzę :-) :)
Mi się śniło wszystkie horrory jakie kiedydkolwiek oglądałam połączone w jeden straszny A obudziłam do dopiero jak laleczka czaki chciała zabijac[emoji1] z strachu nie mogłam wyjść z luzka a było jeszcze ciemno jak cholera musiałam telewizor zapalić bo bym nie wstala

reklama
Dzień dobry babki!

fantastycznie mi się dzisiaj spało, naprawdę, siku tylko 1 x i poza tym bajka! :tak: a bałam się jak będzie bo wieczorem ledwo doszłam do domu, tak mi się coś- lub ktoś- blokowało w pachwinie, nie mogłam normalnie ruszyć lewą nogą... eh. Zero planu na dzisiaj, poza jakimiś drobnymi zakupami, bo wróciłam do domu i puuuuuustki ;)

Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam :o a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży :) ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej :) kocham to małe stworzonko nad życie :) pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520

Cudownie że masz go już przy sobie :) Co do chusteczek to pewnie nie lubi bo są zimne- ogrzewaj w dłoni zanim wytrzesz tyłeczek :) Mam koleżankę która urodziła w zimie, do tego wcześniaka i powiedziała że najlepszą inwestycją był podgrzewacz do chustek :tak:

Ha tez tak mam od kilku mcy... Rozne pasty stosowalam i nic to nie daje

To chyba kwestia większej objętości krwi w naszych organizmach więc pasta raczej nic nie zmieni.. tak jak napisała @ani_anita trzeba urodzić :D

@Marika92 gratulacje, cudny :D

mi na krwawiące dziąsła pomogła miękka szczoteczka, przy średniej mi krwawiły.

Niuśkowe ubranka przygotowane :D

Widzę że każdy spakowany w IKEA :D My też :)

No wiadomo :D musi być przystojniak oddziału :D a ogólnie w ostatnim czasie jako jedyna miałam poród sn... więc byłam okazem.. Serio, było przy mnie 2 lekarzy, 3 położne, jakiś stażysta i ktoś tam jeszcze.. Masakra, wielkie widowisko..

I jak się czujesz po takiej prezentacji??:-D:-D:-D M. nie był zazdrosny?;)

Do góry