Teraz nie, ale w 1 ciąży tak miałam. Chyba z lęku przed nieznanym za dużo o tym myślałam i wyobrażałam sobie. Teraz wiem co mnie czeka, więc wolę o tym nie myśleć, póki nie przyjdzie czasDziewczyny czy Wy też tak macie, że śni Wam się poród? Mi już chyba z piątą noc z rzędu, co noc rodzę
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wy też tak macie, że śni Wam się poród? Mi już chyba z piątą noc z rzędu, co noc rodzę
Teraz nie bo już wiem co i jak ale w pierwszej ciazy cały czas
SzczęśliwaCiężarna
A moja siostra nie ma trudnego [emoji16][emoji16] ale jest taka, że nie da sobie w kasze dmuchać i trochę taka pchla szachrajka [emoji16][emoji16]I mojej teściowej [emoji23]. Wyjątkowo trudny charakter, ale może ona po prostu tak ma [emoji14]
SzczęśliwaCiężarna
Ja mam termin na 18 a biorę pod uwagę nawet 31 lipca więc daje sobie dużo czasu [emoji16] chcialabym się zmieścić w lipcu [emoji16] chociaż dużo osób liczy na termin bliższy 18 bo mojego Kuby siostra specjalnie bierze urlop i przyjeżdża by móc zobaczyć Lenke [emoji16] a do Polski wpada tylko na raz na rokJa od początku się nastawilam na datę 31 lipca, dzień po terminie. Każdą inną przyjmę z radością, chyba że wskoczę na sierpień to chyba wyjdę z siebie
SzczęśliwaCiężarna
Kurcze a u mnie dziś bezchmurne... Oddajcie mi swoje deszcze i chlodek... 27 stopni w cieniu dziś ma być..nie dla mnie taka pogoda w ciąży
olaaa7
Ja chętnie się zamienię, mam dość deszczu i chłodu, u mnie 12 na termometrze.Kurcze a u mnie dziś bezchmurne... Oddajcie mi swoje deszcze i chlodek... 27 stopni w cieniu dziś ma być..nie dla mnie taka pogoda w ciąży
zaczarowanaKicia
To i nas gorąco jak w piekle rano szłam auto odstawić do mechanika i wracałam jakiś 1 km do domu to padam spocona zsapana A po drodze szłam do sklepuMnie też jakoś głowa boli i spać już sie chce ... a pogoda nie pomoga bo leje jak nie wiem ...jeszcze bardziej usypia
zaczarowanaKicia
Mi się śniło wszystkie horrory jakie kiedydkolwiek oglądałam połączone w jeden straszny A obudziłam do dopiero jak laleczka czaki chciała zabijac[emoji1] z strachu nie mogłam wyjść z luzka a było jeszcze ciemno jak cholera musiałam telewizor zapalić bo bym nie wstalaDziewczyny czy Wy też tak macie, że śni Wam się poród? Mi już chyba z piątą noc z rzędu, co noc rodzę
reklama
Dzień dobry babki!
fantastycznie mi się dzisiaj spało, naprawdę, siku tylko 1 x i poza tym bajka! a bałam się jak będzie bo wieczorem ledwo doszłam do domu, tak mi się coś- lub ktoś- blokowało w pachwinie, nie mogłam normalnie ruszyć lewą nogą... eh. Zero planu na dzisiaj, poza jakimiś drobnymi zakupami, bo wróciłam do domu i puuuuuustki
Cudownie że masz go już przy sobie Co do chusteczek to pewnie nie lubi bo są zimne- ogrzewaj w dłoni zanim wytrzesz tyłeczek Mam koleżankę która urodziła w zimie, do tego wcześniaka i powiedziała że najlepszą inwestycją był podgrzewacz do chustek
To chyba kwestia większej objętości krwi w naszych organizmach więc pasta raczej nic nie zmieni.. tak jak napisała @ani_anita trzeba urodzić
Widzę że każdy spakowany w IKEA My też
I jak się czujesz po takiej prezentacji?? M. nie był zazdrosny?
fantastycznie mi się dzisiaj spało, naprawdę, siku tylko 1 x i poza tym bajka! a bałam się jak będzie bo wieczorem ledwo doszłam do domu, tak mi się coś- lub ktoś- blokowało w pachwinie, nie mogłam normalnie ruszyć lewą nogą... eh. Zero planu na dzisiaj, poza jakimiś drobnymi zakupami, bo wróciłam do domu i puuuuuustki
Je coraz więcej, tzn tak mi się zdaje bo ssie ale ile zjada to ciężko powiedzieć, dziś waga wiadomo jak to w pierwszej dobie spadła jakoś do 2500g ale nawet nie chce mówić ile kup dziś przewinęłam a teraz leży ze mną na łóżku bo był karmiony i nie chce mi się go odkładać i w sumie dobrze mi się z nim leży ja się czuję psychicznie ok a fizycznie średnio, krocze boli jak cholera, siusianie boli jak cholera... Ale jeszcze trochę i myślę że będzie lepiej kocham to małe stworzonko nad życie pozdrawiamy Zobacz załącznik 871520
Cudownie że masz go już przy sobie Co do chusteczek to pewnie nie lubi bo są zimne- ogrzewaj w dłoni zanim wytrzesz tyłeczek Mam koleżankę która urodziła w zimie, do tego wcześniaka i powiedziała że najlepszą inwestycją był podgrzewacz do chustek
Ha tez tak mam od kilku mcy... Rozne pasty stosowalam i nic to nie daje
To chyba kwestia większej objętości krwi w naszych organizmach więc pasta raczej nic nie zmieni.. tak jak napisała @ani_anita trzeba urodzić
@Marika92 gratulacje, cudny
mi na krwawiące dziąsła pomogła miękka szczoteczka, przy średniej mi krwawiły.
Niuśkowe ubranka przygotowane
Widzę że każdy spakowany w IKEA My też
No wiadomo musi być przystojniak oddziału a ogólnie w ostatnim czasie jako jedyna miałam poród sn... więc byłam okazem.. Serio, było przy mnie 2 lekarzy, 3 położne, jakiś stażysta i ktoś tam jeszcze.. Masakra, wielkie widowisko..
I jak się czujesz po takiej prezentacji?? M. nie był zazdrosny?
Podziel się: