reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja też wczoraj je nakręciłam i kupiłam w Lidlu komplet 2 body takich z fajnej siateczki bawełnianej za 13zl, ostatnia sztuka była i rozmiar 62/68 i ciekawe czy w ogóle młody zdąży to ubrać w lecie czy nie okaże się przypadkiem że będzie dobre dopiero na jesień [emoji14]
Zobacz załącznik 871733 Zobacz załącznik 871734
Dziewczyny stosowalyscie octenisept dopochwowo? Widziałam że jest wersja z aplikatorem i niby działa antygrzybiczo i antybakteryjnie.
Hm... Moze i ja spróbuję bo nie moge sobie z infekcja poradzic[emoji53][emoji53][emoji53] juz cala paczke tabl wzielam i dalej piecze

Ja też wczoraj je nakręciłam i kupiłam w Lidlu komplet 2 body takich z fajnej siateczki bawełnianej za 13zl, ostatnia sztuka była i rozmiar 62/68 i ciekawe czy w ogóle młody zdąży to ubrać w lecie czy nie okaże się przypadkiem że będzie dobre dopiero na jesień [emoji14]
Zobacz załącznik 871733 Zobacz załącznik 871734
Dziewczyny stosowalyscie octenisept dopochwowo? Widziałam że jest wersja z aplikatorem i niby działa antygrzybiczo i antybakteryjnie.
Takie body na szczescie zawsze mozna zaluzyc pod cos, wiec sie nie zmarnuje[emoji3]

Co do octenuseptu to wiem, ze jest taki na blony sluzowe, ale nue wiedzialam ze jest taki typowo dopochwowy. Ja bym jednak na wlasna reke nie stosowala nic w ciazy poza probiotykiem.

Bardziej myślałam o używaniu (jeśli w ogóle się przyda) to do wózka i tego środka nie wypychalabym wypełnieniem tylko watoliną 1-2cm.
Szukam sobie jakiś gadżetow do uszycia bo nie chce szyć tylko kocyków [emoji14] a mam jakoś pustkę w głowie ostatnio.
Ola ja sie zgadzam z Aga. Nawet plaska, kazda poduszka nie jest wskazana.
Uszyj sobie organizer za lozeczko[emoji3]

Wlasnie dostalam wynik z GBS i mam pozytywny:hmm: oczywiscie sie zestresowalam jak nie wiem. W przyszlym tygodniu ide do polznej to bede z nia na ten temat rozmawiac. najlepsze jest to, ze tutaj tego testu nie oferuja w ciazy i ja sama sobie go sobie zoorganizowalam.
A Ty jestes gdzies za granica, prawda?
W Polsce podaja anrybiotyk w trakcie porodu. Mam nadzieje, ze Tobie tez podadza skoro juz masz wynik.

reklama
Do góry