reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A co do podgrzewacza do chusteczek - na pewno nie planuję - dwie, trzy można spokojnie podgrzać w dłoni, a myślę, że jak potrzebne jest więcej, to prościej chyba użyć po prostu wody? Mam takie myjeczki bambusowe 10x10cm, ciut grubsze, kupiłam paczkę, jedną zabrałam dla siebie [emoji23] (idealna do podmywania się [emoji6])

A poza domem to już w ogóle, bo pewnie nikomu nie chciałoby się tego nosić ;)

Ale ja to w ogóle minimalistką jestem.... [emoji15]

A co do podgrzewacza do chusteczek - na pewno nie planuję - dwie, trzy można spokojnie podgrzać w dłoni, a myślę, że jak potrzebne jest więcej, to prościej chyba użyć po prostu wody? Mam takie myjeczki bambusowe 10x10cm, ciut grubsze, kupiłam paczkę, jedną zabrałam dla siebie [emoji23] (idealna do podmywania się [emoji6])

A poza domem to już w ogóle, bo pewnie nikomu nie chciałoby się tego nosić ;)

Ale ja to w ogóle minimalistką jestem.... [emoji15]
Ja nic z takich rzeczy nie mam. Juz i tak mam sporo zagracone. Bede kupowac w razie potrzeby na bierzaco.

Ogladalam przed chwila "Porod w dziczy" :D codziennie nowy odcinek jest i przestalam sie obawiac czegokolwiek :D Dziewczyna rodzila w nocy w lesie, zimno, kojoty itp. i wszystko ok:D

Dziewczyny które macie poduszkę motyla czy moglybyscie podesłać mi wymiary? Chciałabym uszyc bo mam dużo takich mniejszych kawałków materiałów ale nie mam wykroju bo wrzuciłam [emoji85]

Ja nic z takich rzeczy nie mam. Juz i tak mam sporo zagracone. Bede kupowac w razie potrzeby na bierzaco.

Ogladalam przed chwila "Porod w dziczy" :D codziennie nowy odcinek jest i przestalam sie obawiac czegokolwiek :D Dziewczyna rodzila w nocy w lesie, zimno, kojoty itp. i wszystko ok:D

Hahahaha myślisz że każda z nas powinna sobie dla wszystkiego zapodać taki seans? :D Dla odwagi? ;)

No równowaga w przyrodzie musi być :D inni nadrabiają za nas :p

Taaaaak : D Ale to dobrze, PKB się nakręca :D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry