reklama
ZdecydowanieW sumie... jesteśmy dość minimalistyczne w tym lipcu, co?
A co do podgrzewacza do chusteczek - na pewno nie planuję - dwie, trzy można spokojnie podgrzać w dłoni, a myślę, że jak potrzebne jest więcej, to prościej chyba użyć po prostu wody? Mam takie myjeczki bambusowe 10x10cm, ciut grubsze, kupiłam paczkę, jedną zabrałam dla siebie [emoji23] (idealna do podmywania się [emoji6])
A poza domem to już w ogóle, bo pewnie nikomu nie chciałoby się tego nosić
Ale ja to w ogóle minimalistką jestem.... [emoji15]
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Ja polecam bo sama z młodą miałam [emoji4]A co myślicie o podgrzewaczach do butelek? Kupić czy nie warto? Chodzi mi o taki najzwyklejszy.
Lipcowa mamusia
Co tam dziewczynki klujecie się dzisiaj [emoji4]?
Yulie
Zaangażowana w BB
Ja nic z takich rzeczy nie mam. Juz i tak mam sporo zagracone. Bede kupowac w razie potrzeby na bierzaco.A co do podgrzewacza do chusteczek - na pewno nie planuję - dwie, trzy można spokojnie podgrzać w dłoni, a myślę, że jak potrzebne jest więcej, to prościej chyba użyć po prostu wody? Mam takie myjeczki bambusowe 10x10cm, ciut grubsze, kupiłam paczkę, jedną zabrałam dla siebie [emoji23] (idealna do podmywania się [emoji6])
Ogladalam przed chwila "Porod w dziczy" codziennie nowy odcinek jest i przestalam sie obawiac czegokolwiek Dziewczyna rodzila w nocy w lesie, zimno, kojoty itp. i wszystko ok
olaaa7
No równowaga w przyrodzie musi być inni nadrabiają za nasW sumie... jesteśmy dość minimalistyczne w tym lipcu, co?
Ja nic z takich rzeczy nie mam. Juz i tak mam sporo zagracone. Bede kupowac w razie potrzeby na bierzaco.
Ogladalam przed chwila "Porod w dziczy" codziennie nowy odcinek jest i przestalam sie obawiac czegokolwiek Dziewczyna rodzila w nocy w lesie, zimno, kojoty itp. i wszystko ok
Hahahaha myślisz że każda z nas powinna sobie dla wszystkiego zapodać taki seans? Dla odwagi?
No równowaga w przyrodzie musi być inni nadrabiają za nas
Taaaaak : D Ale to dobrze, PKB się nakręca
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: