reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mi się śniło wszystkie horrory jakie kiedydkolwiek oglądałam połączone w jeden straszny A obudziłam do dopiero jak laleczka czaki chciała zabijac[emoji1] z strachu nie mogłam wyjść z luzka a było jeszcze ciemno jak cholera musiałam telewizor zapalić bo bym nie wstala

A nie bałaś się że wyskoczy z tego telewizora jak włączysz..?? :D :D Hahaha moja mama w ciąży też miała jazdę na horrory, może dlatego czasami mam wrażenie że moja siostra jest dziwna :-D:-D

A mi jakoś pasuje ta pogoda No jak było ciepło to nie żyłam ..

Oooo tak... ja też teraz czuję się o wiele lepiej!

Dzień dobry babki!

fantastycznie mi się dzisiaj spało, naprawdę, siku tylko 1 x i poza tym bajka! :tak: a bałam się jak będzie bo wieczorem ledwo doszłam do domu, tak mi się coś- lub ktoś- blokowało w pachwinie, nie mogłam normalnie ruszyć lewą nogą... eh. Zero planu na dzisiaj, poza jakimiś drobnymi zakupami, bo wróciłam do domu i puuuuuustki ;)

Cudownie że masz go już przy sobie :) Co do chusteczek to pewnie nie lubi bo są zimne- ogrzewaj w dłoni zanim wytrzesz tyłeczek :) Mam koleżankę która urodziła w zimie, do tego wcześniaka i powiedziała że najlepszą inwestycją był podgrzewacz do chustek :tak:

To chyba kwestia większej objętości krwi w naszych organizmach więc pasta raczej nic nie zmieni.. tak jak napisała @ani_anita trzeba urodzić :D

Widzę że każdy spakowany w IKEA :D My też :)

I jak się czujesz po takiej prezentacji??:-D:-D:-D M. nie był zazdrosny?;)
To jest coś takiego jak podgrzewacz do chusteczek?

A co myślicie o podgrzewaczach do butelek? Kupić czy nie warto? Chodzi mi o taki najzwyklejszy.
To zależy, czy plsnujesz karmić butelką...
Ja pewnie kiedyś kupię, bo choć planuję KP, to może się zdarzyć, że będę karmiła mlekiem "odciagnietym wcześniej", ale na początek nie mam - wszystko wyjdzie w praniu ;)

To jest coś takiego jak podgrzewacz do chusteczek?

Ja dostałam od koleżanki z aventu, więc mam w razie "w" ale też myślę że możesz kupić w każdej chwili... ostatecznie czekając na paczkę możesz podgrzać 2 x w garnku z ciepłą wodą ;)

...ja tak patrzę na te rzeczy które juz nagromadziłam- a serio, nie szaleję z gadżetami- i widzę jak szybko dom nam się zagraci... a potem wyciągasz jakiś gadżet i myślisz na cholerę wydałam tyle kasy ;)

...no ale też nie przewidzisz wszystkiego- jak np. z tym podgrzewaczem. Myślę ze to jest fajny sprzęt właśnie kiedy rodzisz w zimie (najpierw napisałam: kiedy rodzisz w ZIEMI :D :D ) bo nie ogrzejesz 3-5 chusteczek w ręce zmieniając pieluchę... ale wszystko trzeba z głową, a nie na kilogramy jak niektóre ;) :D

reklama
Do góry