Karla88
Fanka BB :)
Ja chętnie się zamienię, mam dość deszczu i chłodu, u mnie 12 na termometrze.
A mi jakoś pasuje ta pogoda No jak było ciepło to nie żyłam ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chętnie się zamienię, mam dość deszczu i chłodu, u mnie 12 na termometrze.
Bardzo chętnie się zamienię [emoji16] dla mnie chłód jest teraz wybawieniem [emoji16] nie kubie spacerować w upale (a zawsze byłam cieplolubna jak ciąża ludzi zmienia [emoji16])Ja chętnie się zamienię, mam dość deszczu i chłodu, u mnie 12 na termometrze.
Mi się śniło wszystkie horrory jakie kiedydkolwiek oglądałam połączone w jeden straszny A obudziłam do dopiero jak laleczka czaki chciała zabijac[emoji1] z strachu nie mogłam wyjść z luzka a było jeszcze ciemno jak cholera musiałam telewizor zapalić bo bym nie wstala
A mi jakoś pasuje ta pogoda No jak było ciepło to nie żyłam ..
To jest coś takiego jak podgrzewacz do chusteczek?Dzień dobry babki!
fantastycznie mi się dzisiaj spało, naprawdę, siku tylko 1 x i poza tym bajka! a bałam się jak będzie bo wieczorem ledwo doszłam do domu, tak mi się coś- lub ktoś- blokowało w pachwinie, nie mogłam normalnie ruszyć lewą nogą... eh. Zero planu na dzisiaj, poza jakimiś drobnymi zakupami, bo wróciłam do domu i puuuuuustki
Cudownie że masz go już przy sobie Co do chusteczek to pewnie nie lubi bo są zimne- ogrzewaj w dłoni zanim wytrzesz tyłeczek Mam koleżankę która urodziła w zimie, do tego wcześniaka i powiedziała że najlepszą inwestycją był podgrzewacz do chustek
To chyba kwestia większej objętości krwi w naszych organizmach więc pasta raczej nic nie zmieni.. tak jak napisała @ani_anita trzeba urodzić
Widzę że każdy spakowany w IKEA My też
I jak się czujesz po takiej prezentacji?? M. nie był zazdrosny?
Ja kupiłam, a czy się przyda to się okaże [emoji5]A co myślicie o podgrzewaczach do butelek? Kupić czy nie warto? Chodzi mi o taki najzwyklejszy.
A co myślicie o podgrzewaczach do butelek? Kupić czy nie warto? Chodzi mi o taki najzwyklejszy.
To zależy, czy plsnujesz karmić butelką...A co myślicie o podgrzewaczach do butelek? Kupić czy nie warto? Chodzi mi o taki najzwyklejszy.
To jest coś takiego jak podgrzewacz do chusteczek?