reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też wczoraj je nakręciłam i kupiłam w Lidlu komplet 2 body takich z fajnej siateczki bawełnianej za 13zl, ostatnia sztuka była i rozmiar 62/68 i ciekawe czy w ogóle młody zdąży to ubrać w lecie czy nie okaże się przypadkiem że będzie dobre dopiero na jesień :p
IMG_20180628_124319.jpg
IMG_20180628_124330.jpg

Dziewczyny stosowalyscie octenisept dopochwowo? Widziałam że jest wersja z aplikatorem i niby działa antygrzybiczo i antybakteryjnie.

Załączniki

• IMG_20180628_124319.jpg
    IMG_20180628_124319.jpg
    411,8 KB · Wyświetleń: 419
  • IMG_20180628_124330.jpg
    IMG_20180628_124330.jpg
    467,9 KB · Wyświetleń: 418
reklama
Dzięki a czy mogłabyś w wolnej chwili podesłać wymiary? Głównie chodzi mi o wysokość i szerokość tego prostokąta na którym dziecko ma główkę i szerokość skrzydełek w najwyższym miejscu i wysokość skrzydełek :)
Z ciekawości, po co ci poduszka? Ok, ładna jest, ale foteliki czy nosidełka mają już wkładki, a poza tym zdrowiej jak dziecko ma główkę na płaskim.... [emoji15]

Z ciekawości, po co ci poduszka? Ok, ładna jest, ale foteliki czy nosidełka mają już wkładki, a poza tym zdrowiej jak dziecko ma główkę na płaskim.... [emoji15]
Bardziej myślałam o używaniu (jeśli w ogóle się przyda) to do wózka i tego środka nie wypychalabym wypełnieniem tylko watoliną 1-2cm.
Szukam sobie jakiś gadżetow do uszycia bo nie chce szyć tylko kocyków :p a mam jakoś pustkę w głowie ostatnio.

Bardziej myślałam o używaniu (jeśli w ogóle się przyda) to do wózka i tego środka nie wypychalabym wypełnieniem tylko watoliną 1-2cm.
Szukam sobie jakiś gadżetow do uszycia bo nie chce szyć tylko kocyków :p a mam jakoś pustkę w głowie ostatnio.
aktualnie nie mam do niej dostepu ale patrzylam na necie to 38x40 :)

Wlasnie dostalam wynik z GBS i mam pozytywny:hmm: oczywiscie sie zestresowalam jak nie wiem. W przyszlym tygodniu ide do polznej to bede z nia na ten temat rozmawiac. najlepsze jest to, ze tutaj tego testu nie oferuja w ciazy i ja sama sobie go sobie zoorganizowalam.

reklama
Wlasnie dostalam wynik z GBS i mam pozytywny:hmm: oczywiscie sie zestresowalam jak nie wiem. W przyszlym tygodniu ide do polznej to bede z nia na ten temat rozmawiac. najlepsze jest to, ze tutaj tego testu nie oferuja w ciazy i ja sama sobie go sobie zoorganizowalam.
Nie stresuj sie niepotrzebnie. Podadza antybiotyk i po sprawie. Duzo osob ma pozytywny z tego co czytalam. Dobrze, ze zrobilas, dzidzius bedzie bezpieczny.

Do góry