reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A do czego to służy?
To się podkłada pod materac w łóżeczku (pod glowka) żeby dziecko miało główkę delikatnie wyżej od reszty ciała

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kupujecie klin od razu czy zostawiacie zakup na po urodzeniu w razie potrzeby?
pol_pl_Vitmat-Poduszka-niemowleca-klin-do-lozeczka-36x60-4405_1.jpg
Ja nie :)

@olaaa7 ja czuję główkę przy władaniu tabletek. Plus mega rozpieranie przez kilka dni po tym, jak zaczął się sądowić, problemy z chodzeniem i ciągłe parcie na pęcherz. I jak siadam, to czuję tę główkę między nogami.
Póki co to tak nie gmeram przez ten pessar ale jutro jak już będę bez to może pomacam :D

W wozku nie macie podnosnika ? Ja mam tez materacyk z dziurkami przeciw uduszeniu wiec nie widze powodu...
Ja mam :) ten klin to do łóżeczka.

reklama
@olaaa7 ja czuję główkę przy władaniu tabletek. Plus mega rozpieranie przez kilka dni po tym, jak zaczął się sądowić, problemy z chodzeniem i ciągłe parcie na pęcherz. I jak siadam, to czuję tę główkę między nogami.
ja juz bym gnala naporodowke lub wzywala pogotowie.panicznie balabym sie urodzic sama w domu

Do góry