Ja kupiłam ręczny canpola za 50zl. Ma bardzo dobre opinie, będę używać sporadycznie. Biorę go do szpitala, bo za 1 razem nie kupiłam i to był mój wielki błąd. Tak mnie zalalo, że wyłam z bólu, syn nie umiał nawet piersi złapać taka była nabita i mąż na szybko w aptece czegoś szukał.Polecacie jakis konkretny laktator? nie kupilam jeszcze, nie wiem czy lepiej miec wczesniej, czy mozna dokupic dopiero pozniej, jesli bedzie potrzebny?
reklama
ani_anita
Fanka BB :)
Mnie się zdarzało podstawiać coś pod nóżki łóżeczka, jak młody miał katar, myślę, że zrobię podobnie w razie potrzeby.To się podkłada pod materac w łóżeczku (pod glowka) żeby dziecko miało główkę delikatnie wyżej od reszty ciała
ani_anita
Ale ja tak mam już ponad miesiąc od tygodnia bez szyjki już chodzę.ja juz bym gnala naporodowke lub wzywala pogotowie.panicznie balabym sie urodzic sama w domu
Karla88
hey dziewczyny czuje takie pieczenie w środku jak zapalenie pęcherza ale z kąt bym miała mieć to zapalenie a brzuch ciągnie okropnie czuje jak by był taki strasznie Cieszki dołem
Pieczenie to może infekcja ??
tez tak własnie pomyślałam i smaruję maść co miałam na infekcje tylko ze własnie nie jestem pewna bo ani nie ma zaczerwienienia warg . tylko takie pieczenie kucie takie dziwne moze przejdzie do jutraPieczenie to może infekcja ??
Margana
Jestem po. Z Emilka wszystko dobrze. Nie wiem ile wazy, ale glowka jest duza, tydzien do przodu i lekarz powiedzial, ze mloda jest na pewbo duza[emoji53]
Na porod sie nie zanosi. Szyjka sie bardziej nie skrocila, jest krotka, miekka, rozwarcie 0,5 cm. Szalu nie ma[emoji53] Cos czuje, ze bedzie tak jak z corka, urodze w terminie, oby nie po.
Na porod sie nie zanosi. Szyjka sie bardziej nie skrocila, jest krotka, miekka, rozwarcie 0,5 cm. Szalu nie ma[emoji53] Cos czuje, ze bedzie tak jak z corka, urodze w terminie, oby nie po.
Yulie
Zaangażowana w BB
Super ze wszystko dobrze! Ile glowka ma w obwodzie? u mnie 33cmJestem po. Z Emilka wszystko dobrze. Nie wiem ile wazy, ale glowka jest duza, tydzien do przodu i lekarz powiedzial, ze mloda jest na pewbo duza[emoji53]
Panicznie sie boje urodzic po terminie.... Juz zaczelam nawet pic herbate z lisci malin. Moze to jakis zabobon i sciema, ale licze ze moze chociaz zadziala jak placebo
reklama
Margana
Nie wiem ile ma cm, ale jest o tydzien wieksza.Super ze wszystko dobrze! Ile glowka ma w obwodzie? u mnie 33cm
Panicznie sie boje urodzic po terminie.... Juz zaczelam nawet pic herbate z lisci malin. Moze to jakis zabobon i sciema, ale licze ze moze chociaz zadziala jak placebo
Podziel się: