reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Polecacie jakis konkretny laktator? nie kupilam jeszcze, nie wiem czy lepiej miec wczesniej, czy mozna dokupic dopiero pozniej, jesli bedzie potrzebny?
Ja kupiłam ręczny canpola za 50zl. Ma bardzo dobre opinie, będę używać sporadycznie. Biorę go do szpitala, bo za 1 razem nie kupiłam i to był mój wielki błąd. Tak mnie zalalo, że wyłam z bólu, syn nie umiał nawet piersi złapać taka była nabita i mąż na szybko w aptece czegoś szukał.

reklama
To się podkłada pod materac w łóżeczku (pod glowka) żeby dziecko miało główkę delikatnie wyżej od reszty ciała

f2w39n7303c24ozn.png
Mnie się zdarzało podstawiać coś pod nóżki łóżeczka, jak młody miał katar, myślę, że zrobię podobnie w razie potrzeby.

hey dziewczyny czuje takie pieczenie w środku jak zapalenie pęcherza ale z kąt bym miała mieć to zapalenie a brzuch ciągnie okropnie czuje jak by był taki strasznie Cieszki dołem

Jestem po. Z Emilka wszystko dobrze. Nie wiem ile wazy, ale glowka jest duza, tydzien do przodu i lekarz powiedzial, ze mloda jest na pewbo duza[emoji53]
Na porod sie nie zanosi. Szyjka sie bardziej nie skrocila, jest krotka, miekka, rozwarcie 0,5 cm. Szalu nie ma[emoji53] Cos czuje, ze bedzie tak jak z corka, urodze w terminie, oby nie po.

Jestem po. Z Emilka wszystko dobrze. Nie wiem ile wazy, ale glowka jest duza, tydzien do przodu i lekarz powiedzial, ze mloda jest na pewbo duza[emoji53]
Na porod sie nie zanosi. Szyjka sie bardziej nie skrocila, jest krotka, miekka, rozwarcie 0,5 cm. Szalu nie ma[emoji53] Cos czuje, ze bedzie tak jak z corka, urodze w terminie, oby nie po.
Super ze wszystko dobrze! Ile glowka ma w obwodzie? u mnie 33cm
Panicznie sie boje urodzic po terminie.... Juz zaczelam nawet pic herbate z lisci malin. Moze to jakis zabobon i sciema, ale licze ze moze chociaz zadziala jak placebo :D

reklama
Super ze wszystko dobrze! Ile glowka ma w obwodzie? u mnie 33cm
Panicznie sie boje urodzic po terminie.... Juz zaczelam nawet pic herbate z lisci malin. Moze to jakis zabobon i sciema, ale licze ze moze chociaz zadziala jak placebo :D
Nie wiem ile ma cm, ale jest o tydzien wieksza.

Do góry