reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

A do czego to służy?
To się podkłada pod materac w łóżeczku (pod glowka) żeby dziecko miało główkę delikatnie wyżej od reszty ciała

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Kupujecie klin od razu czy zostawiacie zakup na po urodzeniu w razie potrzeby?
pol_pl_Vitmat-Poduszka-niemowleca-klin-do-lozeczka-36x60-4405_1.jpg
Ja nie :)

@olaaa7 ja czuję główkę przy władaniu tabletek. Plus mega rozpieranie przez kilka dni po tym, jak zaczął się sądowić, problemy z chodzeniem i ciągłe parcie na pęcherz. I jak siadam, to czuję tę główkę między nogami.
Póki co to tak nie gmeram przez ten pessar ale jutro jak już będę bez to może pomacam :D

W wozku nie macie podnosnika ? Ja mam tez materacyk z dziurkami przeciw uduszeniu wiec nie widze powodu...
Ja mam :) ten klin to do łóżeczka.

reklama
@olaaa7 ja czuję główkę przy władaniu tabletek. Plus mega rozpieranie przez kilka dni po tym, jak zaczął się sądowić, problemy z chodzeniem i ciągłe parcie na pęcherz. I jak siadam, to czuję tę główkę między nogami.
ja juz bym gnala naporodowke lub wzywala pogotowie.panicznie balabym sie urodzic sama w domu

Do góry