SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
To się podkłada pod materac w łóżeczku (pod glowka) żeby dziecko miało główkę delikatnie wyżej od reszty ciałaA do czego to służy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się podkłada pod materac w łóżeczku (pod glowka) żeby dziecko miało główkę delikatnie wyżej od reszty ciałaA do czego to służy?
To moim zdaniem nie ma sensu kupować na zapas, tylko jeśli będzie taka potrzeba, to wtedy (a na już zawsze można sobie poradzić choćby ręcznikiem..)Wkłada się pod materacyk w łóżeczku jak dziecku często się ulewa
Wklada sie pod matetac zeby glowka byla wyzej jak dziecko ulewa. Riwnie dobrze mozba wlozyc pod matetaz zwiniety recznik, albo cos podlozyc pod nogi lozeczka[emoji3]A do czego to służy?
Dokładnie tak, dlatego ja też nie kupujeTo moim zdaniem nie ma sensu kupować na zapas, tylko jeśli będzie taka potrzeba, to wtedy (a na już zawsze można sobie poradzić choćby ręcznikiem..)
Dokładnie tak, dlatego ja też nie kupuje
Ja nie kupuje, dla żadnego nie miałam...Kupujecie klin od razu czy zostawiacie zakup na po urodzeniu w razie potrzeby?
Ja nieKupujecie klin od razu czy zostawiacie zakup na po urodzeniu w razie potrzeby?
Póki co to tak nie gmeram przez ten pessar ale jutro jak już będę bez to może pomacam@olaaa7 ja czuję główkę przy władaniu tabletek. Plus mega rozpieranie przez kilka dni po tym, jak zaczął się sądowić, problemy z chodzeniem i ciągłe parcie na pęcherz. I jak siadam, to czuję tę główkę między nogami.
Ja mam ten klin to do łóżeczka.W wozku nie macie podnosnika ? Ja mam tez materacyk z dziurkami przeciw uduszeniu wiec nie widze powodu...
ja juz bym gnala naporodowke lub wzywala pogotowie.panicznie balabym sie urodzic sama w domu@olaaa7 ja czuję główkę przy władaniu tabletek. Plus mega rozpieranie przez kilka dni po tym, jak zaczął się sądowić, problemy z chodzeniem i ciągłe parcie na pęcherz. I jak siadam, to czuję tę główkę między nogami.