reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Punktualny chlopczyk [emoji16] kilka h przed wizyta się obkrecil [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Taki kochany[emoji4]

reklama
@olaaa7 ja czuję główkę przy władaniu tabletek. Plus mega rozpieranie przez kilka dni po tym, jak zaczął się sądowić, problemy z chodzeniem i ciągłe parcie na pęcherz. I jak siadam, to czuję tę główkę między nogami.

Super sprawa. Chociaz w obecnych czasach ciezko wytrzymac tyle czasu w niepewnosci. Na dodatek przy takiej ilosci badan, bardzo prawdopodobne ze ktoremus z lekarzy sie 'wyrwie' mimowolnie...

Pytanko do tych co juz maja opieke nad maluchem za soba - jestescie za budzeniem dziecka na karmienie? czy czekac az samo sie obudzi, jesli dobrze przybiera na wadze i nie wybudzac na sile? wiem ze sa dwie szkoly i nie wiem co o tym myslec.
Nie mam żadnych doświadczeń, więc się wypowiem [emoji23]
Ja byłam z tych, które trzeba było budzić - mamie gadali, że ma mnie nie budzić, bo poza tym mało jadłam, ale przybierałam, więc jak mnie nie obudziła, to po kolejnych 3h i tak musiała mnie obudzić... Sama na jedzenie nie obudziłam się ponoć ani razu......

@olaaa7 ja czuję główkę przy władaniu tabletek. Plus mega rozpieranie przez kilka dni po tym, jak zaczął się sądowić, problemy z chodzeniem i ciągłe parcie na pęcherz. I jak siadam, to czuję tę główkę między nogami.
Ja mam to samo, głowa między nogami mega nisko i mam wrażenie jakbym na niej siadała.. Jedyne miejsce gdzie nie mam wyrzutów że siadam to WC [emoji14] hehehe

reklama
Do góry