joanna4258
Fanka BB :)
Taki kochany[emoji4]Punktualny chlopczyk [emoji16] kilka h przed wizyta się obkrecil [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki kochany[emoji4]Punktualny chlopczyk [emoji16] kilka h przed wizyta się obkrecil [emoji16]
A do czego to służy?Kupujecie klin od razu czy zostawiacie zakup na po urodzeniu w razie potrzeby?
Nie kupuję. Ja mam teraz w ogóle minimalistyczne podejście i większość rzeczy kupię dopiero po porodzie jeśli będzie taka potrzeba. Wszystko jest teraz dostępne od ręki, a nie lubię wywalać kasy w błotoKupujecie klin od razu czy zostawiacie zakup na po urodzeniu w razie potrzeby?
Wkłada się pod materacyk w łóżeczku jak dziecku często się ulewaA do czego to służy?
Nie mam żadnych doświadczeń, więc się wypowiem [emoji23]Super sprawa. Chociaz w obecnych czasach ciezko wytrzymac tyle czasu w niepewnosci. Na dodatek przy takiej ilosci badan, bardzo prawdopodobne ze ktoremus z lekarzy sie 'wyrwie' mimowolnie...
Pytanko do tych co juz maja opieke nad maluchem za soba - jestescie za budzeniem dziecka na karmienie? czy czekac az samo sie obudzi, jesli dobrze przybiera na wadze i nie wybudzac na sile? wiem ze sa dwie szkoly i nie wiem co o tym myslec.
No tak [emoji23]Bo ona już ćwiczy nóżki do biegòw z mama [emoji16]
U mnie boli dość konkretnie, i jak siadam, to mam wrażenie, jakbym małej na główce siadała... [emoji33]Chyba po tym, że często czujemy tam ucisk tzn taki, że aż boli ale tak mi się tylko wydaje nie mam pewności [emoji12]
Ja mam to samo, głowa między nogami mega nisko i mam wrażenie jakbym na niej siadała.. Jedyne miejsce gdzie nie mam wyrzutów że siadam to WC [emoji14] hehehe@olaaa7 ja czuję główkę przy władaniu tabletek. Plus mega rozpieranie przez kilka dni po tym, jak zaczął się sądowić, problemy z chodzeniem i ciągłe parcie na pęcherz. I jak siadam, to czuję tę główkę między nogami.
Ja przy corce nie mialam, tetaz tez nie kupuje. Jak sie okaze, ze jest potrzeba to albo kupie, albo wloze zwiniety recznik pod materac.Kupujecie klin od razu czy zostawiacie zakup na po urodzeniu w razie potrzeby?