reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Niech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]
W życiu bym nie weszła pod ziemię [emoji33] za pieniądze bym nawet nie weszła [emoji33] ale to pewnie dlatego, że mieszkam w Zachodniopomorskim więc u nas o temacie kopalń to można tylko w książkach poczytać [emoji16] nikt nie widział nikt nie słyszał hehe

Ostatnia edycja:
Może inaczej nie chciałam żeby mi było w ten brzuch zimno. chociaż zdaje sobie sprawe ze maluch nie odczuwa chlodu tak jak my
Twoja temperatura ciała musialaby baaardzo mocno spasc... Pamiętajmy, że w ciąży cały organizm jest nastawiony na ochronę dziecka więc w przypadku wychlodzenia organizm całe ciepło daje tam gdzie to najbardziej konieczne :) dzieciaczki w ciąży to takie pasożytki więc prędzej ręce i stopy Ci się odmroża niż organizm nie zabezpieczy dziecka :)

Maluch coś czuje ;)
bo jak się wierci i go odkryję to zaraz się uspokaja :p
ostatnio ja położyłam na górze brzucha kubek z herbatą to zaczął się niemiłosiernie wiercić :p chyba mu głowę oprzyłam :p

ja wyjdę przy Was na wyrodną matką, bo się wieloma rzeczami nie przejmuje, pełen luz. I też do brzucha nie mówię :p

Chyba lepiej mieć luźne podejście, oczywiście w granicach rozsądku. Dla dziecka na pewno jest lepsze kiedy mama się nie stresuje :p

Maluch coś czuje ;)
bo jak się wierci i go odkryję to zaraz się uspokaja [emoji14]
ostatnio ja położyłam na górze brzucha kubek z herbatą to zaczął się niemiłosiernie wiercić [emoji14] chyba mu głowę oprzyłam [emoji14]

ja wyjdę przy Was na wyrodną matką, bo się wieloma rzeczami nie przejmuje, pełen luz. I też do brzucha nie mówię :p
Moja jest tak skubaniutka, że jak brzuch odkryje to przestaje się ruszać [emoji16] no chyba, że zacznie gdy leze z golym [emoji16] a wczoraj baardzo się ruszała i odezwałam się do niej (a robię to raz na dwa tygodnie może) to się przerazila i nagle cisza [emoji16] panna niedotykalska

Mi mama mówiła ze z nie ochrzczonym dzieckiem nie można jeździć nigdzie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Jordl co za czasy kiedyś były i w co ci ludzie wierzyli
Też tak słyszałam moja mama mi mówiła bo jak dziecko zachowuje to kara boska A tak po chrzcie Bóg dziecko ochroni.... [emoji23][emoji23][emoji23] jestem wierzaca Ale takie bzdury to ni w tych czasach A jak bym chciałaś za rok ochrzcic??? Rok w domu dziecko bym kisila

Maluch coś czuje [emoji6]
bo jak się wierci i go odkryję to zaraz się uspokaja [emoji14]
ostatnio ja położyłam na górze brzucha kubek z herbatą to zaczął się niemiłosiernie wiercić [emoji14] chyba mu głowę oprzyłam [emoji14]

ja wyjdę przy Was na wyrodną matką, bo się wieloma rzeczami nie przejmuje, pełen luz. I też do brzucha nie mówię [emoji14]

Co ja mam powiedzieć ???
Ja wogole się nie przejmuje nie czytam nie stresuje nie wymyślam aż czasem się zastanawiam czy to normalne

reklama
Do góry