reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Mój właśnie miał rozmowę z synem żeby czasem nie chciał wyskakiwac bo teraz dużo meczów [emoji23]Wasi mezowie kibice ? Moze na fajny mecz
Lipcowa mamusia
A któraś mama jeszcze urodzila?
Onaszczesliwa2018
Jeden już był [emoji8]jakos tylko dziewczynki na razie pchaja sie na swiat ... chlopcy czekaja na wykopki?
Jola92
HaahahahaNiech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]
To ta Pani co wczoraj odebrała była bardzo miła, ale chyba się troche przestraszyła i pytala mnie czy Łukasz ma jechac do domu czy prosto do szpitala i życzyła powodzenia
Lipcowa mamusia
A niunia wporzadku?[emoji7]No najważniejsza teraz niunia żeby ż nią było Ok, ja czuje się super
Margana
A mnie wlasnie bardziej cisna te ciaxiwe i lepiej mi w takich zwyklych bez zapinania[emoji6]Spodnie z gumka to spodnie ciążowe mysle ze od wielu wielu lat kobiety je noszą bo są wygodniejsze niż normalne w których nie można się dopiąć i dopiero te opinają brzuch
Ja pierwsze dziecko rodziłam w styczniu i cała ciąże nosiłam takie ...
A teraz przeważnie sukienki przez wzgląd na temperatury wysokie
arona
my jestesmy troche starsze ciazowo , wymeczonenie wiem Kochane gdzie się Wam tak spieszy mi jest dobrze w ciąży, dużo mam jeszcze rzeczy nie przygotwanaych. Za miesiąc może będę gotowa
Chyba zamówię tą sukienkę bez dekoltu, bo mam brzydki w ciąży
w pewnym momencie zaczyna sie zycie w stresie po co to wydluzac ... byle dzieci byly gotowe i bezpieczne .
Margana
O kurcze, niezla akcja[emoji23]Niech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]
reklama
Bo my jeszcze mamy niedonoszone ciąże, z tego co kojarzę, też jesteś z końca lipca. Jak już minie ten magiczny 37 tydzień to też będziemy z niecierpliwością doszukiwać się objawów porodunie wiem Kochane gdzie się Wam tak spieszy mi jest dobrze w ciąży, dużo mam jeszcze rzeczy nie przygotwanaych. Za miesiąc może będę gotowa [emoji14]
Chyba zamówię tą sukienkę bez dekoltu, bo mam brzydki w ciąży
Podziel się: