reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Niech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]
Haahahaha
To ta Pani co wczoraj odebrała była bardzo miła, ale chyba się troche przestraszyła i pytala mnie czy Łukasz ma jechac do domu czy prosto do szpitala i życzyła powodzenia :D

Spodnie z gumka to spodnie ciążowe mysle ze od wielu wielu lat kobiety je noszą bo są wygodniejsze niż normalne w których nie można się dopiąć i dopiero te opinają brzuch
Ja pierwsze dziecko rodziłam w styczniu i cała ciąże nosiłam takie ...

A teraz przeważnie sukienki przez wzgląd na temperatury wysokie
A mnie wlasnie bardziej cisna te ciaxiwe i lepiej mi w takich zwyklych bez zapinania[emoji6]

nie wiem Kochane gdzie się Wam tak spieszy ;) mi jest dobrze w ciąży, dużo mam jeszcze rzeczy nie przygotwanaych. Za miesiąc może będę gotowa :p

Chyba zamówię tą sukienkę bez dekoltu, bo mam brzydki w ciąży :(
my jestesmy troche starsze ciazowo , wymeczone :D
w pewnym momencie zaczyna sie zycie w stresie ;) po co to wydluzac ... byle dzieci byly gotowe i bezpieczne .

Niech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]
O kurcze, niezla akcja[emoji23]

reklama
nie wiem Kochane gdzie się Wam tak spieszy ;) mi jest dobrze w ciąży, dużo mam jeszcze rzeczy nie przygotwanaych. Za miesiąc może będę gotowa [emoji14]

Chyba zamówię tą sukienkę bez dekoltu, bo mam brzydki w ciąży :(
Bo my jeszcze mamy niedonoszone ciąże, z tego co kojarzę, też jesteś z końca lipca. Jak już minie ten magiczny 37 tydzień to też będziemy z niecierpliwością doszukiwać się objawów porodu :D

Do góry