reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

nie wiem Kochane gdzie się Wam tak spieszy ;) mi jest dobrze w ciąży, dużo mam jeszcze rzeczy nie przygotwanaych. Za miesiąc może będę gotowa [emoji14]

Chyba zamówię tą sukienkę bez dekoltu, bo mam brzydki w ciąży :(
Te co sie fatalnie czujemy to chcemy juz miec to za soba[emoji6]

reklama
Niech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]
Haha dobra jesteś :D

Ja po domu chodzę w leginsach często :) nie ma obaw, że się dziecko przegrzeje... Nawet gdy są upały i dziecko się urodzi ubieramy je o warstwe więcej więc dodatkowy material na brzuchu nie ma żadnego wplywu :) w ciąży też bardziej się pocimy więc organizm sam swoją temperature reguluje :)[/QUOT

Pewnie masz racje :) Wszystko z troski o mojego Maluszka. Pogoda mnie zaskoczyła i tak wyszlo niestety. Tutaj gdzie mieszkam często jest dośc wietrznie i tez nie chciałam zawiac brzucha. Ale mały kopie i daje o sobie znac, wiec mysle ze wszystko w porządku .

Niech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]
Jesteś najlepsza [emoji106][emoji23]

reklama
Do góry