Doznania:bezcenne[emoji16]Kawa 8,90
Ciastko 7,00
Obiad 40,00
Za resztę 300,00 zł bilety zapłaci karta adamsa [emoji23]
reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Karla88
@Karla88 a może przez to że to już druga ciąża? Czy w pierwszej też tak miałaś?
Czy byłam tak wyluzowana w pierwszej ???
Nie aż tak zdażyło mi się jechac na IP z byle powodu czytałam za dużo za dużo słuchałam innych, wiecznie się czegoś doszukiwałam
A teraz to wiesz jak mam [emoji23]
zaczarowanaKicia
Masz jakiś konkretny przepis ?? To dżemy???
Ja jestem ze Śląska, a też z kopalnią nie mam nic wspólnego. Mój ojciec ma silną klaustrofobię, mój mąż też mówi, że w życiu by na kopalnie nie poszedł. Wiem, że moi dziadkowie ś.p byli górnikami, ale jak się urodziłam to jeden już nie żył, a drugi był na rencie po ciężkim wypadku na kopalni, z którego ledwo wyszedł. Mam za to paru znajomych górników i raczej sobie chwalą tą pracę. Ja sobie też tego nie wyobrażam bo też mam klaustrofobię jak mój ojciec.W życiu bym nie weszła pod ziemię [emoji33] za pieniądze bym nawet nie weszła [emoji33] ale to pewnie dlatego, że mieszkam w Zachodniopomorskim więc u nas o temacie kopalń to można tylko w książkach poczytać [emoji16] nikt nie widział nikt nie słyszał hehe
To tak jak jaMaluch coś czuje
bo jak się wierci i go odkryję to zaraz się uspokaja [emoji14]
ostatnio ja położyłam na górze brzucha kubek z herbatą to zaczął się niemiłosiernie wiercić [emoji14] chyba mu głowę oprzyłam [emoji14]
ja wyjdę przy Was na wyrodną matką, bo się wieloma rzeczami nie przejmuje, pełen luz. I też do brzucha nie mówię
Jola92
Dziewczyny, które chcą przechowywac krew pępowinową. My już mamy wszystko ogarniete, pudełeczko stoi razem z torbami, gotowe na podróż do szpitala. Dajecie to położnym i tyle One już wiedzą co robić itp. mają na pudełeczku napisane czy pobrac tylko pępowinową, czy łożyskową czy tą maź ze sznura pępowiny itp. My to załatwilismy stacjonarnie, ale jeśli chcecie przez internet, bądź telefon to bądźcie przygotowane na wiele pytań o choroby, poronienia itp. Wczoraj złapaliśmy 700zł rabatu, ale nie wiem do kiedy obowiązuje
Margana
Mi tam w brzuszek bylo ciagle chlodno dopoki upaly nie nadeszly, bo sie juz w nic nie zapinalam[emoji6] Ja tam sie bardziej boje zeby mi zatok nie zawialo, bo wtefy infekcja gotowa i dziecku tez moze zasxkodzic.Chodzilo mi o to, że byłoby mi w ten brzuszek chłodno po prostu.
reklama
zaczarowanaKicia
Gratulacje [emoji11][emoji11][emoji11]Blanka 2240 49cmZobacz załącznik 867254
Podziel się: