reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

nie wiem Kochane gdzie się Wam tak spieszy ;) mi jest dobrze w ciąży, dużo mam jeszcze rzeczy nie przygotwanaych. Za miesiąc może będę gotowa [emoji14]

Chyba zamówię tą sukienkę bez dekoltu, bo mam brzydki w ciąży :(
Te co sie fatalnie czujemy to chcemy juz miec to za soba[emoji6]

reklama
Niech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]
Haha dobra jesteś :D

Ja po domu chodzę w leginsach często :) nie ma obaw, że się dziecko przegrzeje... Nawet gdy są upały i dziecko się urodzi ubieramy je o warstwe więcej więc dodatkowy material na brzuchu nie ma żadnego wplywu :) w ciąży też bardziej się pocimy więc organizm sam swoją temperature reguluje :)[/QUOT

Pewnie masz racje :) Wszystko z troski o mojego Maluszka. Pogoda mnie zaskoczyła i tak wyszlo niestety. Tutaj gdzie mieszkam często jest dośc wietrznie i tez nie chciałam zawiac brzucha. Ale mały kopie i daje o sobie znac, wiec mysle ze wszystko w porządku .

Niech ci nie jest głupio ja kiedyś w nocy dzwoniłam na kopalnie i na dole ponad 1000 M pod ziemia szukali adamsa bo mi się wydawało ze ktoś nam się wkrada i nie wiedziała co robić wiec wiesz kopalnia postawiona na nogi wszyscy szukają pod ziemia faceta po czym wkoncu jak go znaleźli pyta się mnie i jak ja ci mam pomoc [emoji23]
Jesteś najlepsza [emoji106][emoji23]

reklama
Do góry